Souhrn dnešního Nintendo Directu – informace a trailery

novinka  5
Martin Šmíd, 1. 10. 2013 16:30
Nintendo dnes uspořádalo novou prezentaci Direct, na které oznámilo několik zajímavých informací, ať už se jedná o datum vydání sportovní hry Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games, že se v bojovce Super Smash Bros objeví nejrychlejší modrý ježek na světě - Sonic nebo DLCčka pro skvělý Pikmin 3. Bohužel jsme se dozvěděli i odložení očekávané plošinovky Donkey Kong Country: Tropical Freeze, která potřebuje ještě nějaký ten čas ve vývoji. Vše podstatné najdete níže v novince v souhrnu, pokud jste Nintendo Direct neviděli živě, můžete si ho níže pustit ze záznamu.

- O Super Mario 3D World jsme psali v předchozí novince. Nyní jen zmíníme, že budou k dispozici od 8. listopadu speciální Wii Remote gamepady s motivem Maria a Luigiho.

- Představen nový party režim do hry Wii Party U. Video naleznete níže v novince. Wii Party U vyjde na Wii U už 25. října.

- Nintendo mělo i jednu špatnou zprávu. Ta se točí kolem odložení plošinovky Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Ta měla původně vyjít už v letos v prosinci, ale je odložena na příští rok. Vývojáři potřebují více času pro doladění.

- Pokud máte rádi sportovní hry se Sonicem a Mariem, určitě vás potěší oznámení, že Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games vyjde už 8. Listopadu exkluzivně na Wii U a Nintendo 3DS.

- Během prezentace bylo zmíněno, že se v bojovce Super Smash Bros. objeví i Sonic.

- Pikmin 3 dnes dostal velký update, který přinese nové mise do Mission režimu a rovněž zlepší globální žebříčky. Od dnešního dne navíc budete moci stahovat i první DLCčko First Pack:Collect Treasure (Mission Mode Stages 7-10), které vás vyjde na 2 eura.

- The Legend of Zelda: A Link Between Worlds vyjde na Nintendo 3DS 22. listopadu.

- Oznámena nová Kirby hra pro Nintendo 3DS, která vyjde v příštím roce. Než se k nám dostanou další informace, můžete si níže pustit povedený první trailer s několika gameplay záběry.

- Wii Karaoke U vyjde skrze eShop 4. října. Zatímco samotná aplikace bude zdarma, k přístupu ke všem písničkám (přes 1500) si budete muset kupovat speciální tikety. Jejich cena je následující : 1 hodina – 2 eura, 24 hodin – 5 euro a 30 dnů – 15 euro.

- Během prezentace byl vydán i nový trailer na Sonic Lost World, který naleznete níže, se spoustou nových gameplay záběrů. V traileru navíc byly odhaleny různé formy Sonica a vůbec poprvé se ukázaly i záběry z multiplayeru. Sonic Lost World vyjde na Nintendo Wii U a Nintendo 3DS 18. října.

- Scribblenauts Unlimited má konečně datum vydání v Evropě! Vyjde tu na konzole Nintendo Wii U a Nintendo 3DS 6. prosince.

- Puštěn nový trailer na Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies, který se objeví na 3DS eShopu 24. října.

- Vylepšená edice hry Bravely Default vyjde v Evropě na kapesní konzoli Nintendo 3DS 6. prosince letošního roku. K dispozici bude i ve speciální sběratelské edici, co bude obsahovat, se teprve oznámí. Níže nové gameplay video.

Zdroj: null

Nintendo Direct

3dswiiunsw
Nintendo, Nintendo
KARTA HRY

Komentáře