Novinky z Pokémon Directu potěší majitele Switch i 3DS

novinka  7
Martin Šmíd, 6. 6. 2017 16:18
Na dnešek Nintendo připravilo speciální Direct prezentaci věnovanou sérii Pokémon, na níž představilo pro fanoušky hned několik lákavých novinek. Níže v novince najdete trailer, který oznámené novinky shrnuje, přikládáme i popisek, co vše bylo představeno.

Pokken Tournament DX - Hned na začátku oznámilo přípravu bojovky Pokken Tournament DX, která vyjde pro konzoli Nintendo Switch. Jedná se pochopitelně o vylepšenou verzi hry, která vyšla v minulém roce. V ní se dočkáme nejen hezčí grafiky, ale také všech herních režimů a dokonce pěti nových Pokémonů - Darkrai, Scizor, Croagunk, Empoleon a Decidueye, který se objevil v loňském Pokemon Sun/Moon. Pokken Tournament DX vyjde 22. září letošního roku.

Pokémon Ultra Sun a Pokémon Ultra Moon – Během Directu byla oznámen a i Ultra verze posledních kapesních Pokémonů, která se objeví na pultech obchodů v polovině listopadu pro Nintendo 3DS. Má nabídnout alternativní příběh zasazený do původních lokací, samozřejmostí jsou i noví Pokémoni.

Pokemon Gold a Silver – Na závěr bylo oznámeno, že dvě starší hry Pokemon Gold a Silver budou přidány 22. září na 3DS Virtual Console.


Zdroj: Tisková zpráva

Nintendo Direct

3dswiiunsw
Nintendo, Nintendo
KARTA HRY

Komentáře