Nintendo během nového Directu oznámilo spoustu zajímavých novinek pro Switch i 3DS

novinka  34
Martin Šmíd, 8. 3. 2018 23:37
Nintendo před malou chvilkou mělo novou prezentaci Direct, během níž oznámilo spoustu zajímavých novinek pro své konzole Nintendo 3DS a hlavně tedy Nintendo Switch. Pokud jste se na Direct nedívali živě, můžete se níže podívat na záznam, rovněž přikládáme i písemnou rekapitulaci.

Nintendo 3DS

  • Jako první byla oznámena hra WarioWare Gold, která vyjde začátkem srpna pro Nintendo 3DS.
  • Hra Dillon’s Dead Heat Breakers potvrzena pro Evropu pro Nintendo 3DS. Vyjde 24. Května, o několik dní dříve bude dostupná i demoverze na eShopu. V této zbrusu nové hře se hráči chopí role pásovce Dillona, který tvoří tým se zvířecími verzemi hráčovy Mii postavy. Společnými silami musí zastavit nepřátelskou invazi a zachránit post-apokalyptické hranice.
  • Oznámena hra Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey pro Nintendo 3DS. Stejně jako loňská hra Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions je tato nová Nintendo 3DS hra remakem klasické Mario & Luigi akční RPG adventury. Tentokrát si mohou fanoušci opět zahrát (nebo zahrát úplně poprvé) Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story, což je jedna z kritiky nejlépe hodnocených her celé Mario & Luigi série. S novou grafikou a nový módem, který vypráví příběh Bowser Jr. z nového pohledu, vychází Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.‘s exkluzivně pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS v roce 2019.
  • Překvapením, ale určitě příjemným, bylo oznámení remaku GameCube hry Luigi’s Mansion, který vyjde letos pro Nintendo 3DS. Přesné datum bude teprve stanoveno. 

Nintendo Switch

  • Oznámeno Okami HD pro Switch, takže brzy bude možné si tuto velkou videoherní klasiku užít i na cestách. Vyjde už během léta skrze eShop.
  • Hra Octopath Traveler od Square Enixu dostala datum vydání, bude dostupná už od 13. července. Speciální edice bude obsahovat mapu, speciální knížku, vybrané skladby ze soundtracku na CD a repliku penízku ze hry.
  • Ve hře Kirby: Star Allies se budete moci spřátelit s postavami jako King DeDeDe, Meta Knight, a Bandana Waddle Dee. Koncem března pak vyjde aktualizace, která přidá další. Mezi nimi je Rock, Kine, Coo, Marx a Gooey.
  • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy potvrzen pro Nintendo Switch. Vyjde už 10. července letošního roku.

  • Nintendo oznámilo vydání hry Captain Toad: Treasure Tracker pro Nintendo Switch a Nintendo 3DS, a to už 13. července. Nová verze obsahuje nové miniaturní úrovně, které vychází z některých království ze hry Super Mario Odyssey. Hráči mohou hrát také s přáteli nebo členy rodiny. Stačí jen půjčit ovladač a jeden hráč tak může ovládat Toada, zatímco druhý hráč může asistovat krycí palbou tuříny.
  • Mario Tennis Aces vyjde po celém světě už 22. června. "Využívejte různé údery a stratetige v tenisových bitvách s přáteli, rodinou a oblíbenými postavami z Mushroom Kingdom. Mario Tennis Aces je jednou z největších Mario sportovní her vůbec. Hrát můžete v lokálním multiplayeru až pro 4 hráče (nutné dodatečné ovladače, které jsou prodávány samostatně), online multiplayer nebo si užívat Story Mode, který obsahuje kreativní zápasy s bossy. Intuitivní a propracovaný gameplay nadchne hráče k soupeření nejen v obýváku, ale také kdykoliv s využitím možností Nintendo Switch. Swing Mode umožní hráčům využit Joy-Con ovladače jako tenisové rakety. „Mácháním“ můžete kopí-rovat reálné tenisové pohyby ve hře," stojí v oznámení. 
  • Little Nightmares: Complete Edition pro Nintendo Switch. Bude obsahovat kompletní původní hru i veškerá rozšíření. Hra bude dostupná od 18. Května.
  • South Park: The Fractured But Whole oznámen pro Nintendo Switch. Vyjde 24. dubna, přičemž od prvního dne budou dostupná i první dvě rozšíření, která si budete moci koupit na eShopu.
  • Hra Hyrule Warriors: Definitive Edition má datum vydání. V Evropě bude dostupná od 18. Května letošního roku. Tato nová verze oblíbené hry bude obsahovat vše z Wii U a 3DS verze, navíc ve vylepšeném vizuálním kabátku.
  • Dark Souls Remastered dostane svoji speciální amiibo figurku Solaire of Astora. Přiložením této figurky okamžitě získáte populární gesto “Praise the Sun” (gesto jde také získat později ve hře). Bude dostupná společně s hrou letos v květnu.

  • Oblíbená hra Splatoon 2 dostane v dubnu update na verzi 3.0, která bude obsahovat 100 nových částí oblečků, rank X a speciální úrovně “Pirahna Pit,” “Camp Triggerfish” a “Wahoo World”. Zároveň Nintendo oznámilo velké rozšíření Octo Expansion, které bude dostupné od léta za cenu 19.99 euro. Splatoon 2: Octo Expansion přidá náročný nový singleplayer mód, ve kterém hráči budou ovládat novou postavu se jménem Agent 8, což je Oktoling s amnézií. Nová kampaň se skládá z 80 misí a z nových příběhů, které umožní nový pohled na milované postavy. Hráči, kteří dohrají Octo Expansion kampaň následně odemknout možnost hrát za Agentku 8 v multiplayerových soubojích. Splatoon 2: Octo Expansion vychází až v létě, ale hráči si mohou koupit Octo Expansion pass již nyní na Nintendo eShop. Pokud tak učiní, získají okamžitě Octo-tématické vybavení, které mohou ihned používat v bitvách.

  • Na konci Directu byl oznámen tolik spekulovaný Super Smash Bros. pro Nintendo Switch, který vyjde v letošním roce. 
  • Travis Strikes Again: No More Heroes: Když Travis Touchdown zabloudí do videoherního světa, vydá se na řežbu maximálních rozměrů. Nejnovější vstup do kultovní série No More He-roes obsahuje celkem 7 herních titulů, včetně akční, závodní a puzzle hry. Hráči, kteří mají každý jeden Joy-Con ovladač se mohou stát spojenci v co-op akci. Travis Strikes Again: No More Heroes vychází exkluzivně pro Nintendo Switch během letošního roku.

Zdroj: Tisková zpráva

Nintendo Direct

3dswiiunsw
Nintendo, Nintendo
KARTA HRY

Komentáře