Informace o třech hrách v Nintendo Land

novinka  1
Martin Šmíd, 9. 11. 2012 8:45
Kolekce Nintendo Land, která půjde koupit samostatně za sníženou cenu nebo v bundlu s prémiovou verzí konzole Nintendo Wii U, bude obsahovat několik zajímavých miniher, mezi nimiž je třeba dříve představený Mario Chase, Metroid Blast, Luigi’s Ghost Mansion, The Legend of Zelda: Battle Quest, Pikmin Adventure, Animal Crossing: Sweet Day, Donkey Kong’s Crash Course, Takamaru’s Ninja Castle a Balloon Trip Breeze. Na některé z nich jsme vám přinesli dojmy z hraní. Nyní Nintendo představilo další trojici her, mezi nimiž je Yoshi’s Fruit Cart, Octopus Dance a Captain Falcon’s Twister Race. Informace naleznete níže v novince.

• Yoshi’s Fruit Cart: Použitím dotykového displeje GamePadu a stylusu mají hráči za úkol namalovat pro Yoshiho cestu skrz úroveň. Pouze pokud se podíváte na TV obrazovku, uvidíte ovoce, které musíte sesbírat a překážky, které musíte překonat na cestě k cíli. Tato atrakce ze hry Nintendo Land je skvělým příkladem využití integrované druhé obrazovky, kterou ke konzoli Wii U nabízí nový tabletový ovladač GamePad.

• Captain Falcon’s Twister Race: Tato atrakce z Nintendo Land je určena pro jednoho hráče a je založena na závodní sérii F-Zero. Hráč vidí na GamePadu své vozidlo z nadhledu a má za úkol ho držet ve svislé poloze a řídit tak, aby projel hladce zatáčkami a klikatými stezkami včas na nejbližší checkpoint. Pokud přejedete přes dash plates, naberete pořádnou rychlost a všechny překážky jako jsou hroty, víry, ostatní vozidla nebo dokonce bomby se před vámi dají na útěk.

• Octopus Dance: V této další atrakci používají hráči GamePad aby předvedli zrcadlově taneční pohyby, které ukazuje taneční instruktor přímo z hlubin moře. Úkolem je neustále sledovat a napodobovat jeho pohyby na GamePadu. Zajímavá je zde I interakce mezi GamePadem a televizí – hráči musí přepínat mezi oběma pohledy, protože nikdy neví, který je pro ně aktuálně důležitější.

Zdroj: Tisková zpráva, Conquest

Nintendo Land

wiiu
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
30. 11. 2012
Žánr:
Střílečka, Plošinovka, Puzzle, Závodní, Sport, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře