Shigeru Miyamoto představil na E3 několik nových her

novinka  10
Martin Šmíd, 13. 6. 2014 2:30
Legenda Nintenda a jeden z nejlepších herních designérů Shigeru Miyamoto během E3 odhalil několik projektů pro Nintendo Wii U, na kterých v současnosti pracuje. Ty mají plně využívat Wii U GamePad novým, zajímavým způsobem a odhalit tak skrytý potenciál Wii U konzole. Asi nejzajímavější hrou je určitě nový Star Fox, ale určitě nesmíme zapomínat ani na zajímavý Project Giant Robot nebo Project Guard. Níže se o těchto hrách můžete dozvědět o něco více informací, takže se dejte do čtení.

o Star Fox (připravuje se) promění Wii U GamePad v kokpit letounu Foxe McClouda. Mezitím, co se na televizi zobrazuje klasický pohled zpoza letounu, mohou hráči také využít gyroskopických senzorů GamePadu k intuitivnímu zaměření nepřátel. Hráč může stisknutím jediného tlačítka rychle přepínat mezi letounem a tankem. Titul dokonce představí nový typ dopravního prostředku v podobě helikoptéry. Hra vyjde v průběhu roku 2015.

o Project Giant Robot nechá hráče pomocí dotykové obrazovky sestavit obrovského robota. Poté se GamePad promění v pomyslný ovladač, kterým je robot ovládán s cílem zneškodnit ostatní protihráče. Unikátní kombinace tlačítek a snímání pohybu prohlubuje herní zážitek z robotických soubojů. Hra vyjde v první půlce roku 2015.

o Ve hře Project Guard je vaším cílem zastavit invazi robotů za pomoci systému dvanácti kamer, jakožto poslední vrstvy obrany. Hráč se zhostí obsluhy bezpečnostních kamer, které jsou rozmístěny po obvodu chráněné oblasti. Kamery dokážou střílet laserové paprsky, takže pokud chce hráč přežít, musí bleskově reagovat. Inovativní využití dvou obrazovek, jako hrací plochy, je skvělým zážitkem i pro někoho, kdo hru pouze sleduje a vnímá tak příchozí rizika spolu s hráčem. Hra vyjde v průběhu roku 2015.

Zdroj: null

Nintendo Direct

3dswiiunsw
Nintendo, Nintendo
KARTA HRY

Komentáře