Reakce na Xbox 360 verzi hry Final Fantasy XIII

novinka  42
Martin Šmíd, 4. 2. 2010 4:30
Herní vydavatel Square Enix vypravil po amerických městech speciální Final Fantasy XIII kamion, kde si mohou hráči zahrát tolik očekávané JRPG na Xboxu 360 a PS3. Z reakcí hráčů k nám nyní přicházejí docela zajímavé informace, tedy co se technického stavu obou her týče. Většina hráčů si totiž stěžuje, že při porovnání Xbox 360 verze s tou na PS3, vypadá Xbox 360 verze dosti neostře, je rozmazaná a má daleko horší textury. Jde o docela překvapivé zjištění, protože se v minulosti nechal Square Enix slyšet, že obě verze vypadají až na několik detailů stejně. Jak to nyní vypadá, těch detailů je daleko více.

„Šel jsem kolem dnes a jsem hrozně zklamaný tím, jak vypadá Xbox 360 verze,“ řekl jeden návštěvník FF13 kamionu. Tuto informaci dále potvrzují i vybraní herní novináři – „Jak se dalo čekat, Xbox 360 verze je méně detailní, ale pořád běží moc pěkně,“ dodal herní novinář.

Už dříve bylo třeba oznámeno, že všechny filmečky v Xbox 360 verzi nebudou v HD, stejně tak bude notně komprimovaný zvuk. Do vydání hry zbývá zhruba měsíc, takže na konečný verdikt si musíme počkat. Rozhodně to není dobrá zpráva pro majitele Xboxu 360. Dokud tu ale nebudeme mít finální verzi, neházejme flintu do žita.

Zdroj: n4g

Final Fantasy XIII

ps3x360
Square Enix, Square Enix
Datum vydání hry:
9. 3. 2010
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře