Oznámen Grand Slam Tennis 2 pro PS3 a Xbox 360 - UPDATE

novinka  2
Martin Šmíd, 11. 8. 2011 16:44
Když byla na Nintendo Wii vydána vynikající tenisová hra Grand Slam Tennis, hráči si přáli, aby EA vytvořila i verzi pro Playstation 3 a Xbox 360. EA se od začátku k tomuto přání stavěla pozitivně a dneska konečně oznámila druhý díl, který vyjde na zmíněné HD platformy. Playstation 3 hráči si navíc budou moci hru užít díky pohybovému ovládání skrze ovladač Playstation Move. Nejlepší tenisté historie, jako je Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovič, Bjorn Borg, Maria Šarapovová, Serena a Venus Williams a John McEnroe budou čekat na vás ve hře Grand Slam Tennis 2, která vyjde v příštím roce.

Více se o hře dozvíme příští týden na GamesComu. V novince naleznete teaser.


„Jsme nesmírně rádi, že přinášíme sérii EA SPORTS Grand Slam Tennis na platformy Xbox 360 a PlayStation 3, kde plně využijeme velkého grafického výkonu,“ uvedl výkonný producent Thomas Singleton.

Nové ovládání rakety: Každý úder se ovládá pomocí pravé analogové páčky. Forhendy, bekhendy, smeče a voleje lze hrát s velkou přesností a razancí. Díky tomuto pokročilému systému ovládání dovedete svou hru na úplný vrchol!

Mistrovské tituly: Staňte se skutečnými grandslamovými šampióny ziskem všech čtyř titulů v řadě. Před vašima očima ožijí nejslavnější turnaje tenisové historie – Australian Open, French Open, U.S. Open a exkluzivně v rámci série EA SPORTS Grand Slam Tennis také Wimbledon.

Podpora PlayStation Move: Pohybové ovládání vás donutí postavit se na nohy a uchopit raketu přímo do ruky. Ať už patříte mezi tenisové nováčky, či ostřílené veterány, máte stejnou šanci vybojovat slavná vítězství.

Legendy minulosti i současnosti: Hrajte proti více než 20 největším hráčům a hráčkám historie i současného tenisového světa jako Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovič, Björn Borg, Maria Šarapovová, Serena a Venus Williamsovy a exkluzivně v rámci série EA SPORTS Grand Slam® Tennis i 17násobný vítěz grandslamu John McEnroe.

Profesionální, realistická a organická (P.R.O.). AI: Herní styly a chování největších tenisových hvězd jsou zachyceny do nejmenších detailů, včetně švihu či emotivních reakcí. Klíčem k úspěchu proti největším legendám kurtů je realistická taktika a strategie, ať už se hraje na tvrdém povrchu, antuce či trávě. Umělá inteligence se adaptuje na styl hry, takže během zápasu nezažijete žádné hluché momenty!

Klasické turnaje série Grand Slam se stanicí ESPN: Prožijete znovu některé z nejpamátnějších okamžiků tenisové historie. Zopakujte si legendární souboje Borg versus McEnroe a Nadal versus Federer, nebo odemkněte jiný z 25 úžasných historických momentů série turnajů Grand Slam.

Propracovaný tenisový zážitek: V režimu Play Now vás čekají nekonečné hodiny tenisu – singl, debl, desetiletá kariéra nebo zápasy online. Pestrou paletu herních prvků doplňuje populární Photo Game Face a jiné funkce.

Zdroj: Tisková zpráva

Grand Slam Tennis 2

ps3x360
EA, EA Sports
Datum vydání hry:
10. 2. 2012
Žánr:
Sport
KARTA HRY

Komentáře