O víkendu si budete moci vyzkoušet Battlefield 1, odhalena další DLCčka

novinka  15
Martin Šmíd, 28. 2. 2017 18:54
Vývojáři ze studia DICE dnes oznámili, že hráči na PC a konzoli Xbox One se Zlatým členstvím si budou moci v době 3.–5. března vyzkoušet akční hru Battlefield 1. „Během této doby bude přístupný kompletní obsah Battlefieldu 1, včetně adrenalinového režimu více hráčů a působivých válečných příběhů pro jednoho hráče. Veškeré dosažené skóre hráče a herní úspěchy vám zůstanou a uložená herní data se přenesou do plné hry, pokud si ji později zakoupíte,“ stojí v oznámení.

Studio DICE dnes odhalilo i názvy tří dalších DLCček, na která se mohou fanoušci těšit v následujících měsících. „Na obzoru je spousta nového herního obsahu a právě teď je ideální čas rozšířit řady vojáků na bojištích Battlefieldu 1. V plánu jsou čtyři tematická herní rozšíření s mnoha novými mapami, armádami, zbraněmi a dalším obsahem: Battlefield 1 They Shall Not Pass, Battlefield 1 In the Name of the Tsar, Battlefield 1 Turning Tides a Battlefield 1 Apocalypse,“ zmiňují vývojáři.

In the Name of the Tsar
Rozšíření se bude odehrávat v Rusku, přidá ruskou armádu a techniku, přičemž boje budou probíhat na čtyřech nových zasněžených mapách.

Turning Tides
Rozšíření nabídne hlavně mapy zaměřené na námořní souboje. Ty budou probíhat nejen v Turecku, ale také v Belgii.

Apocalypse
Poslední rozšíření nám má přinést ty nejbrutálnější boje první světové války, přičemž vývojáři slibují spoustu jedinečných zbraní.

Zdroj: Tisková zpráva

Battlefield 1

ps4xone
EA Games, DICE
Datum vydání hry:
21. 10. 2016
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře