Dnes vychází rozšíření Apocalypse do akce Battlefield 1

novinka  16
Martin Šmíd, 20. 2. 2018 12:21
Fanoušci akční hry Battlefield 1 s Prémiovým členstvím se už dnes dočkají nového a zároveň i posledního placeného rozšíření Apocalypse, které rozšíří multiplayerové možnosti o pět nových map. „Krvavá jatka v bahně u Passchendaele a střet rakouských a italských oddílů u Caporetta patří k nejděsivějším bitvám první světové války, charakterizovaným vleklými a urputnými boji o území. Malebná krajina s pšeničnými poli v okolí řeky Sommy se pod náporem dělostřelecké palby mění v peklo na zemi. Na exkluzivně leteckých mapách London Calling a Razor’s Edge budete moct zrealizovat svoje fantazie z prostředí stíhacích soubojů. Ovládněte nebe v novém leteckém herním režimu Air Assault a vydejte se v Battlefieldu 1 za horizont dosavadních herních zážitků,“ píší vývojáři. Ti rovněž sepsali pět důvodů, proč byste si měli rozšíření zahrát. Naleznete je níže.

1 – Atmosféra nejproslulejších válečných polí první světové války
Seznamte se na nejnovějších mapách přídavku Battlefield 1 Apocalypse s krajinou připomínající peklo na zemi. Vysoko mezi vrcholky Alp nebo hluboko v bahnitých zákopech zjizvených bojišť se odehrává boj o přežití a nedostává se v něm ničeho kromě zoufalství. Válečné kulisy působí hrůzným i ohromujícím dojmem.

2 – Koně s plynovými maskami
Koně vybavené plynovými maskami, kteří na nepřátele působí jako poslové smrti, najdete jedině na mapách Battlefield 1 Apocalypse. Tito koně jsou chráněni před účinky jedovatých plynů, ale až se budete vyrovnávat s nástrahami prostředí Apocalypse, nezapomeňte především na svoji vlastní plynovou masku.

3 – Spousta odemykatelných položek a výzev pro sběratele a ambiciózní profíky
Odemkněte další řadu zbraní díky unikátním zbraňovým zadáním nebo si v jedinečných služebních úkolech vybojujte speciální psí známky. Veteráni přivítají nový typ specializace – Afflictions. Afflictions jsou „anti-bonusy“, které vašemu vojákovi nejrůznějším způsobem ztěžují život. Ukažte, že patříte k hráčské špičce, a ovládněte žebříčky navzdory aktivovaným postihům jako Death Toll (ztráta 200 bodů za každé opětovné zrození) nebo Paranoia (nelze sejmout plynovou masku.)

4 – Unikátní příležitosti pro zabití zblízka
Zoufalé časy si žádají zoufalá řešení. Majitelé přídavku Battlefield 1 Apocalypse najdou ve svých inventářích brutální sekáček na maso nebo upravené granáty. Z dílů v battlepacích můžete navíc složit nové páčidlo.

5 – Jak se stát spasitelem (a ovládnout výsledkovou tabulku) s Livensovým minometem
Po výsadku na některou z map přídavku Battlefield 1 Apocalypse buďte ve střehu před novou stacionární zbraní: Livensovým minometem. Až toto ďábelské zařízení podobající se minometu najdete, decimujte s ním nepřítele oblaky jedovatých plynů. Zaskočte soupeře nečekanými salvami, zamíchejte kartami a sledujte, jak vám utěšeně naskakují zkušenostní body

Zdroj: Tisková zpráva

Battlefield 1

ps4xone
EA Games, DICE
Datum vydání hry:
21. 10. 2016
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře