Need for Speed Hot Pursuit informace

novinka  10
Martin Šmíd, 17. 6. 2010 14:09
Criterion Games dnes oznámilo vůbec první detaily své nové hry Need for Speed Hot Pursuit. Hráči Need for Speed Hot Pursuit mohou hrát celou kariéru za poldy i závodníky a sólo nebo online přitom zažít vzrušující honičky a pocit opojení z úniku. Zatčení ve velké rychlosti nebo dech beroucí úhybné manévry kompletně probíhají v síti Need for Speed Autolog. Ta nejen spojuje přátele, aby mohli vzájemně závodit a pronásledovat se, ale také umožňuje porovnávání výkonů a statistik, čímž nastavuje nový trend v oblasti společenského hraní.

Craig Sullivan, kreativní ředitel hry, řekl: „V Criterionu hrajeme Need for Speed od doby, kdy se poprvé objevil na 3DO. Jsme poctěni a nadšeni možností přepracovat tuto hru pro současnou generaci „online“ hráčů. Naším cílem bylo vytvořit honičky mezi policajty a závodníky, které budou tak zábavné, rychlé a vzrušující, aby do vzájemných soubojů s vašimi přáteli vnesly patřičnou dávku adrenalinu a intenzity.“

Prodej titulu Need for Speed Hot Pursuit, vyvíjeného studiem Criterion Games, odstartuje 19. listopadu v Evropě ve verzích pro Xbox 360 a Playstation 3. Need for Speed Hot Pursuit se objeví i ve verzi pro Nintendo Wii, na níž pracuje tým společnost Exient.
Zdroj: TZ

Need for Speed: Hot Pursuit

ps3x360wii
Electronic Arts, Criterion Games
Datum vydání hry:
16. 10. 2010
Žánr:
Závodní
KARTA HRY
8/10

Komentáře