Hra Fallout 76 dostala rozšíření Steel Reign

novinka  13
Martin Šmíd, 9. 7. 2021 15:56
Fanoušci akční RPG hry Fallout 76 mohou konečně zažít zakončením příběhu Brotherhood of Steel, který byl spuštěn koncem loňského roku a je k dispozici zdarma pro všechny hráče Fallout 76. Aktualizace Steel Reign je od tohoto týdne venku pro všechny platformy. Níže v novince naleznete o ní další informace, ale také se můžete podívat na povedený launch trailer.

Oficiální informace

Po loňské aktualizaci Steel Dawn se vrátíte zpět do Fort Atlas a zjistíte, že napěti mezi Paladinem Rahmanim a Knight Shinem dosáhlo bodu varu. Poté co se začnou objevovat roje super mutantů a budou se pohřešovat další lidé je na vás vést Bratrstvo. Postavíte se na stranu spravedlnosti nebo zůstanete odhodláni plnit své povinnosti.

Aktualizace zahrnuje:

Nové dějové linky – vyberte si, jakým směrem se v Brotherhood of Steel vydáte a vyřešte záhady, které stojí za objevením Super mutantů.

Nová místa a vybavení – odemkněte jedinečné vybavení z arzenálu Bratrstva a prozkoumávejte nová místa, jakmile odhalíte, co se děje v Appalachii

Srovnávací tabulka 5. sezóny - K.D. Inkwell je zpět v Escape from the 42nd Century. Vyšplhej se až k odemknutí nových odměn, včetně C.A.M.P. předmětů, kosmetických předmětů a mnoho dalšího. Začínáme 7. července.

Legendární vylepšení – dejte tyto legendární moduly do práce a vytvořte si vlastní legendární položky přímo z pohodlí vašeho C.A.M.P.u.

Zdroj: Tisková zpráva

Fallout 76

ps4xone
Bethesda Game Studios, Bethesda Game Studios
Datum vydání hry:
14. 11. 2018
Žánr:
Střílečka, RPG
KARTA HRY
3/10

Komentáře