EA oznámila vydání limitované edice pro Battlefield: Bad Company 2

novinka  11
Martin Šmíd, 29. 10. 2009 15:05
Studio DICE dnes oznámilo vydání limitované edice hry Battlefield: Bad Company 2, jedné z nejočekávanějších stříleček z pohledu první osoby. Limitovaná edice obsahuje šest odemknutelných speciálních doplňků do samotné hry, díky nimž získá hráč výhody od prvního okamžiku, kdy vstoupí na bojiště. Titul Battlefield: Bad Company 2 uspěl u kritiků na celém světě jako moderní válečná hra s nekompromisním akčním herním systémem, bezkonkurenční úrovní destrukce, množstvím prostředků použitelných k boji, taktickým systémem čety a otevřeným stavebnicovým prostředím. Limitovaná edice bude v nabídce vybraných prodejců za cenu standardní verze od 5. března 2010. Nyní si něco povíme o oněch šesti vylepšeních.

Čtyři vylepšení pro bojová vozidla
Vylepšené pancéřování – Svrchní vrstvu pancéřování lze umístit na všechny typy bojových vozidel. Snižuje efekt výbušných a průbojných střel a výrazně zvyšuje odolnost vozidla v boji.
Mimořádná palebná síla – Dodatečný zbraňový systém pro řidiče se montuje na všechna obrněná vozidla, čímž se značně zvyšuje počet cílů, které lze napadnout a zničit.
Senzor pohybu vozidla – Tento elektronický bojový systém pomáhá lokalizovat nepřátelské jednotky v bezprostřední blízkosti vozidla.
Pistole na sledovací šipky – Magnetická šipka se přichytí kdekoli na povrch nepřátelského vozidla a další členové jednotky jej mohou lokalizovat, zaměřit a navést na cíl střelu i za hranicí vizuálního kontaktu.

Dvě klasické zbraně z Battlefield 1943
Samopal M1A1 – Těžká, ale spolehlivá klasická zbraň je v ruce každého veterána série Battlefield velmi nebezpečná a účinná.
Pistole M1911 – Široce modifikovatelná M1911 je oblíbená pro svou spolehlivost a razanci munice ráže .45.

Zdroj: TZ

Battlefield: Bad Company 2

ps3x360
EA Games, EA DICE
Datum vydání hry:
2. 3. 2010
Žánr:
Střílečka, Simulátor, Strategie, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře