Bungie: Brzy vám prozradíme naše plány na další několikaletou cestu Destiny

novinka  6
Martin Šmíd, 9. 8. 2024 15:00
Když bylo oznámeno, že studio Bungie propouští značnou část svých zaměstnanců a ruší několik připravovaných her, přičemž jedna přejde pod PlayStation Studios do nového studia, mnozí fanoušci Destiny se začali ptát, jak to do budoucna vypadá s jejich oblíbenou hrou. Na internetu je velké množství informací od různých insiderů, ale ne všechny jsou přesné. I proto se nyní rozhodli vývojáři zveřejnit své vlastní oficiální prohlášení, v němž naznačují, že budou Destiny podporovat ještě několik dalších let, navíc už brzy bychom se měli o těchto jejich plánech dozvědět více podrobností.

 „Víme, že nedávné změny ve společnosti Bungie způsobily nejistotu ohledně budoucnosti Destiny. Buďte si jisti, že jsme i nadále odhodláni podporovat naši komunitu transparentním způsobem a poskytovat o hře Destiny pravidelné aktualizace. O budoucnosti Destiny a plánech na další několikaletou cestu se s vámi všemi brzy podělíme. Jakmile zapíchneme vlajku s datem, dáme vám hned vědět. Děkujeme vám za trpělivost a brzy se opět uvidíme," stojí v oznámení studia Bungie.

V současnosti víme, že studio Bungie připravuje zřejmě na září speciální event, během něhož chce oslavit 10. výročí Destiny. Jeho součástí bude nový titul Legemd, původní brnění a řada tajemství.

Zdroj: TZ

Destiny 2: The Final Shape

ps5ps4xonexsx
PlayStation Studios, Bungie
Datum vydání hry:
4. 6. 2024
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře