Zpráva dne: Mafia 2 v češtině na PS3 a Xbox 360

novinka  103
Martin Šmíd, 21. 6. 2010 16:30
Cenega Czech dnes oznámila, že očekávaná hra Mafia 2 z gangsterského prostředí bude pro všechny platformy vydána kompletně v českém jazyce. Mafia II bude k dispozici pro Xbox 360, PlayStation 3 a Windows PC koncem srpna tohoto roku.

„Testování české verze již nějaký čas probíhá a vše vypadá fantasticky,“ prohlásil Chalid Himmat z Cenegy. Neil Ralley, hlavní manažer mezinárodního obchodu v 2K, dodal: „Propracovaná a strhující příběhová linie spolu s věrohodnými a zajímavými postavami tvoří významnou část Mafie II. Je pro nás velmi důležité zprostředkovat všem fanouškům ten nejlepší možný zážitek a jsme mimořádně potěšeni, že můžeme své fanoušky v Polsku, Rusku a České republice podpořit lokalizovaným obsahem.“

Mafia II je výborně pojatým náhledem do temného a nemilosrdného světa mafie, kde jsou oděvy, auta, hudba a reklamy vytvořeny tak, aby věrně reprodukovaly americké město 40. a 50. let. Hráče lehce pohltí kinematický zážitek v hollywoodském stylu se silnými a věrohodnými postavami, které se pohybují v živoucí, dýchající metropoli, a přenese je do časů, kdy se kytary poprvé rozezněly v rytmech rokenrolu a pochromovaná žihadla burácela ulicemi.

Hru Mafia 2 si můžete předobjednat kliknutím na http://www.gameleader.cz/?search.x=0&search.y=0&loc=search&super_id=&search_keyword=Mafia+2 za 1299,-.
Zdroj: TZ

Mafia 2

ps3x360
2K Games, 2K Czech
Datum vydání hry:
28. 4. 2010
KARTA HRY
7/10

Komentáře