Vývojáři vysvětlili, jak je to s novým Hitmanem

novinka  10
Martin Šmíd, 9. 7. 2015 15:22
Během E3 byla oznámena nová hra ze série Hitman. Ihned kolem ní bylo docela dost spekulací, jestli bude vycházet epizodicky, či nějakým jiným formáte, a co vlastně za základní cenu hráči dostanou. Vývojáři samozřejmě museli na vše reagovat a nyní se na svém webu pokusili na důležité otázky zodpovědět. Najdete je níže v novince.

Jak bude přesně Hitman vydán?
Děláme věci nyní trochu jinak, jak jste si určitě už přečetli na našem Hitman blogu. Hitman vyjde 8. prosince pro PlayStation 4 a Xbox One skrze digitální distribuci. To ale teprve vše začne. Je pro nás opravdu důležité, aby hráči vše brali jako pouhý začátek. To, co uvolníme 8. prosince, není plná hra. Je to ale značný kus z ní. Během roku 2016 pak budeme vydávat další lokace a mise, dokud příběh nebude dokončen. Vše bude zahrnuto v ceně 60 dolarů. Víme, že mnozí z vás chtějí vědět, co bude zahrnuto v ceně při startu, právě pracujeme na těchto plánech a těšíme se, až je budeme moci sdílet. Zůstaňte naladěni pro další informace.

Je Hitman early access hrou?
Ne. Early access hra je něco, co není dokončené nebo vyladěné. To není přístup, kterým jdeme. Veškerý obsah bude kompletně vyladěn, ať už ten na startu, nebo ten během příštího roku.

Je Hitman tedy epizodická hra?
Myslíme si, že když se řekne epizodická hra, hráči očekávají, že další obsah bude zpoplatněn, ale to není něco, co máme v plánu. Hlavní mise mohou být chápány jako epizodický formát, ale máme tunu dalšího obsahu, který nemá nic společného s hlavním obsahem. Budeme také hru měnit během příštího roku, během toho, co ji budete hrát.

Kolik musím tedy za hru zaplatit?
Celá hra bude stát 60 dolarů. Za ty dostanete vše, co jsme vytvořili zatím a bude zahrnovat i vše, co vytvoříme v průběhu roku 2016. Neexistují žádné mikrotransakce ani placená DLCčka, vše máte v jednom balíčku za 60 dolarů.

Bude hra jen skrze digitální distribuci?
Ne. Hra vyjde jen na startu skrze digitální distribuci, ale v příštím roce se objeví i v obchodech.

Mohu být offline během hraní hry Hitman?
Budete moci hrát mise a volný režim offline. Pro živé eventy, stahování updatů a pro zobrazení žebříčků budete muset být online.

Zdroj: null

Hitman (2016)

ps4xone
Square Enix, Square Enix Montreal
Datum vydání hry:
11. 3. 2016
KARTA HRY
8/10

Komentáře