UbiSoft oznamuje Tom Clancy’s Rainbow Six: Patriots

novinka  8
Martin Šmíd, 3. 11. 2011 18:09
O víkendu byl Tom Clancy’s Rainbow Six: Patriots pouhou spekulací, ke které se Ubisoft nechtěl vyjadřovat, dneska jde o oficiálně potvrzenou hru, která je ve vývoji pro Playstation 3 a Xbox 360. Na hře pracují studia Ubisoft Toronto a Ubisoft Red Storm, přičemž vydání je naplánováno někdy na rok 2013, takže na pořádný přísun informací je pořád času dost.

V Tom Clancy’s Rainbow 6 Patriots, tým Rainbow stojí proti nové a reálné hrozbě tzv. "opravdových vlastenců", vysoce kvalifikované a dobře organizované revoluční skupině, která tvrdí, že americká vláda je zkorumpovaná chamtivými politiky a firemními lobby. Hraní za tým Rainbow, donutí hráče vyrovnávat se s krizovými scénáři a činit tvrdá etická rozhodnutí s cílem zastavit tento nový druh teroristů. Kromě působivého single-player příběhu, představí Tom Clancy’s Rainbow 6 Patriots také obrovské množství nových inovativních co-op možností. Hráči budou odměněni za práci jako tým, společnou taktiku a důkladnou komunikaci mezi členy týmu.

"Terorismus se vyvinul a stejně tak se vyvinul Rainbow 6, všechny týmové kooperace, taktiky a realismus, které fanoušci série milují byly spojeny s novým vzrušujícím příběhovým směrem" řekl David Sears, kreativní ředitel Ubisoftu.

Zatím se můžete podívat na přebal magazínu GameInformer, který Tom Clancy’s Rainbow Six: Patriots odhalí http://www.konzolista.cz/databaze-her/hra/?link=tom-clancy-s-rainbow-six-patriots-3522 . První video kliknutím na http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/11/03/introducing-rainbow-6-patriots.aspx .
Zdroj: Tisková zpráva

Tom Clancy’s Rainbow Six: Patriots

ps3x360
UbiSoft, UbiSoft
KARTA HRY

Komentáře