Tom Clancy’s Rainbow Six: Patriots informace a obrázky

novinka  3
Martin Šmíd, 29. 11. 2011 12:32
Nedávno jsme vás informovali o nové akční hře Tom Clancy’s Rainbow Six: Patriots, na které nyní podle UbiSoftu pracuje zhruba 200 zaměstnanců. Dneska nám byla zaslána tisková zpráva, která upřesňuje některé herní vlastnosti, a my se samozřejmě o ně s vámi nyní podělíme.

Tým Rainbow stojí před novou a velmi reálnou hrozbou, známou jako "opravdoví vlastenci," vysoce kvalifikované, dobře organizované skupiny milicí. Opravdoví vlastenci těží z rostoucího pocitu frustrace a hněvu v moderní Americe a zastávají názor, že je celý systém nenávratně poškozený nenasytnými politiky a firemními zájmy. Pod vedením vyvrhela jménem Tredway, se tato teroristická organizace nezastaví před ničím, chce svrhnout vládu, finanční instituce a získat zpět svou zemi, zastavit je může jediné, tým Rainbow. Hráči převezmou roli nového člena týmu, který se bude muset vypořádat s krizovými scénáři, vyžadující tvrdá etická rozhodnutí, s jediným cílem, zastavit tento nový druh teroristů.

Nebývalý příběh - příběh Patriots zkoumá ultra-realistický „co-když“ scénář inspirovaný skutečnými událostmi a postavami. Hra umožní hráčům zažít události z několika různých úhlů a vytváří tak bezprecedentní úroveň hraní.
Nová hrozba. Nový tým - Terorismus se posunul o úroveň dál a tým Rainbow musí čelit organizované milici domácích povstalců. Jako vůdce nového týmu, se hráči budou potýkat s náročnými etickými rozhodnutími, a zda přístupem udělej cokoliv je zapotřebí skutečně zastaví nepřítele.
Vylepšené řízení týmu – Pouhým stisknutím tlačítka, provede tým Rainbow ta nejúčinnější a smrtící taktiky, i s ohledem na kontext situace. Když jsou nutná krajní opatření, nebo když to hráči chtějí, mohou si vzít nad svým týmem plnou kontrolu a naplánovat perfektní útok.
Vyvinuté bojové techniky - bojové techniky byly posunuty o úroveň dál. Obranné i útočné systémy byly přepracovány a přizpůsobeny každé situaci boje. Čekají na vás zcela nové techniky, včetně rychlého slaňování, vpád stěnou nebo stropem, nebo nenápadná infiltrace.
Intenzivní multiplayer - hráči budou odměněni za práci v týmu a osvojení si nových funkcí ve hře, které zlepšují komunikaci a taktický výkon týmu. Například máte k dispozici Sandtable, holografický displej, který umožňuje seznámit hráče s mapou před tím, než skočí do boje. To pomůže hráčům strategicky koordinovat útoky a přidat nový rozměr taktice týmu.
Překvapení a přemožení nepřítele – využijte nového systému skenování na strategicky porušení části a nepozorovaně pronikněte do oblasti.

Na nové artworky a obrázky se podívejte na kartě - http://www.konzolista.cz/databaze-her/hra/?link=tom-clancy-s-rainbow-six-patriots-3522 .
Zdroj: Tisková zpráva, Conquest

Tom Clancy’s Rainbow Six: Patriots

ps3x360
UbiSoft, UbiSoft
KARTA HRY

Komentáře