Star Wars Battlefront – launch trailer na rozšíření Bespin

novinka  4
Martin Šmíd, 17. 6. 2016 2:02
Už tento měsíc se fanoušci multiplayerové akční hry Star Wars Battlefront se season passem dočkají druhého placeného rozšíření Bespin, na které dnes vývojáři ze studia DICE vydali pěkný launch trailer, podívat se na něj můžete níže v novince, kde přikládáme i další informace.

Pět map pro režimy více hráčů umístěné do Oblačného města na Bespin
Navštivte kultovní místa známá z filmu včetně plošin, mostů či nezapomenutelných bílých chodeb Správcova paláce nebo temné průmyslové uličky karbonových mrazicích komor. Nahlédněte do světa Star Wars Legends s mapou nazvanou Bioniip Laboratories, kde jsou vyráběny bioimplantáty a kybernetika.

Pašerák a nájemný lovec
Připojte se k legendárnímu pašerákovi Landu Calrissianovi a chladnokrevnému nájemnému lovci Dengarovi v Oblačném městě na planetě Bespin.

Nová technika – Cloud Car (Oblačné vozidlo)
Vyrazte k nebi v novém oblačném vozidle nebo se vydejte do Oblačného města či Správcova paláce (Administrator’s Palace).

Sabotage
Impérium aktivovalo v Oblačném městě několik vlečných paprsků, které brání lodím rebelů v opuštění planety. K napájení těchto paprsků využívá generátory na tibannový plyn, který se přirozeně vyskytuje na Bespinu.


X8 Night Sniper
X-8 Night Sniper je blasterová pistole s obstojnou ranivostí, chlazením a dostřelem. Vyniká vylepšeným zaměřovačem s tepelným obrazem odhalujícím humanoidy v různých povětrnostních podmínkách i denní době.

EE4
EE-4 byla vyrobena s krátkou hlavní z důvodu účinnější střelby na kratší vzdálenosti s rozptylem. Sníženou přesnost na delší vzdálenost vyvažuje skvělá kadence střelby.

STAR CARD

Scout Binoculars
Účinný dalekohled schopný odhalit nepřátelské jednotky celému týmu.

Shock Grenade
Shock Grenade uvolní při detonaci nesmrtící elektrický výboj, který dokáže ochromit vše v dosahu.

Disruption
Lokální vlna, která vyřadí z provozu nepřátelské blastery, věže a droidy.

Zdroj: Tisková zpráva

Star Wars: Battlefront

ps4xone
EA Games, DICE
Datum vydání hry:
17. 11. 2015
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
6/10

Komentáře