Oznámen Resident Evil 6 - Chris a Leon v hlavní roli + trailer

novinka  100
Martin Šmíd, 19. 1. 2012 21:40
Čekání milionů fanoušků série Resident Evil je u konce. Před několika minutami Capcom oznámil šestý díl, který vyjde letos v listopadu pro Playstation 3 a Xbox 360. Hlavními dvěma hrdiny bude neohrožené duo Chris Redfield a Leon Kennedy. 10 let od incidentu v Raccoon City se americký prezident rozhodl, že odhalí pravdu za touto událostí v domnění, že tím omezí bioteroristické aktivity. Na prezidentově straně stojí jeho přítel a přeživší z Raccoon City, Leon S. Kennedy. Po teroristickém útoku je ale Leon nucen namířit zbraň proti svému příteli a prezidentovi, který už není sám sebou a musí udělat to nejtěžší rozhodnutí ve svém životě. Ve stejnou dobu doráží člen BSAA, Chris Redfield do Číny, kterou také ohrožuje bioteroristický útok. Celý svět sužuje strach, neboť žádný stát není v bezpečí a hrozba "outbreaku" je nevyhnutelná.

„Resident Evil 6 představuje obrovský skok vpřed ve vývoji této série. Vývojový tým, který vede Hiroyuki Kobayashi, neúnavně pracuje na dodání toho nejlepšího Resident Evil titulu, z hlediska rozsahu i hodnoty. My všichni jsme z něj neskutečně nadšeni a nemůžu se dočkat, až budeme moci prozradit více informací,“ řekl Katsuhiko Ichi z Capcomu.

„Od počátku měl tým v úmyslu vytvořit zážitek, který přinese poutavý děj, napětí pro jednoho hráče a kooperativní akci, všechno v hororové atmosféře. Pojmenovali jsme toto spojení dramatický horor a jsme si jistí, že z toho budou těžit jak fanoušci série, tak úplně noví hráči,“ řekl Hiroyuki Kobayashi

První trailer, který byl při oznámení vydán, obsahuje přes tři minuty záběrů ze hry. Určitě nám napište, jak se vám líbí. Resident Evil 6 vyjde po celém světě 20. listopadu. Zapište si toto hororové datum do kalendářů.
Zdroj: IGN

Resident Evil 6

ps4ps3x360
Capcom, Capcom
Datum vydání hry:
2. 10. 2012
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
7/10

Komentáře