Sony oznamuje hru SOCOM IV: U.S. Navy SEALs

novinka  16
Martin Šmíd, 4. 3. 2010 21:19
Sony a herní vývojáři ze Zipper Interactive dnes oznámili už čtvrté regulérní pokračování hry SOCOM, které vyjde na podzim exkluzivně pro Playstation 3. Bude se tedy jednat o pokračování původní Playstation 2 hry.

"Vaše mise je nastoupit jako Ops Com, velitel speciální jednotek, se svým elitním, pětičlenným týmem. Vydáte se hluboko do nehostinných džunglí, městských ulic a rozpadlých rujn, abyste odhalili plány rebelů. Ačkoliv jste těžce přečísleni, jste ozbrojeni nejnovějším arsenálem zbraní a vaši muži jsou skvěle vycvičení - jste ale schopni dovést vaší jednotku do cíle pomocí taktiky, skrývání a rychlosti? Čas není na vaší straně: Máte jen šest dní na dokončení vaší mise. Abyste dosáhli toužebného vítězství, musíte získat kontrolu nad bojištěm a jeho intenzitou."

Kromě hry pro jednoho hráče nebude chybět ani online režim až pro 32 hráčů. Více informací se dozvíme od Sony už v brzké době. Ihned jak je budeme vědět, tak se znovu ohlásíme. První obrázky ze SOCOM 4 naleznete na kartě http://konzolista.cz/seznam-her/karta/socom-4_1686.html .

Zdroj: TZ

SOCOM: Special Forces

ps3
Sony Computer Entertainment, Zipper Interactive
Datum vydání hry:
19. 4. 2011
KARTA HRY
7/10

Komentáře