Sly Cooper: Thieves in Time oficiálně v češtině + český trailer

novinka  37
Martin Šmíd, 15. 1. 2013 20:00
Jak už jsme vás informovali včera, hra Sly Cooper: Thieves in Time pro PlayStation 3 a PlayStation Vita bude k dispozici v českém jazyce. „Po úspěchu hry Wonderbook: Book of Spells, která je rovněž plně lokalizována do češtiny, se fanoušci PlayStation dočkají, na začátku roku 2013, další lokalizované hry pro PS3 a PS Vita,“ stojí v tiskové zprávě. „Sony Computer Entertainment Europe se neustále snaží přinášet širokému publiku nové a kvalitnější služby. Díky neustále rostoucímu trhu herního průmyslu v Čechách a na Slovensku je pro nás lokalizace herních titulů přirozenou obchodní strategií. Hra Sly Cooper: Thieves in Time díky své osvědčené kvalitě, přinášející zákazníkům nový rozměr hraní díky inovativním funkcím a navíc kompletně v češtině jistě osloví jak tradiční tak i nové nové publikum,“ dodává Ivan Bradáč. Hra Sly Cooper: Thieves in Time bude uvedena na trh v ČR a SR pro PS3 a PS Vita dne 27. března 2013. Hra je opatřena jak českým mluveným slovem, tak i psaným textem. Níže si můžete prohlédnout český trailer, kde můžete posoudit kvalitu dabingu.

Hra Sly Cooper: Thieves in Time podporuje funkce Cross-Save, Cross-Buy a Cross controller.

Cross-Save je funkce umožňující začít hrát na jedné platformě, například doma na PS3, dále při cestě do školy nebo do práce, pokračovat ve hře na PS Vita přímo od momentu, ve kterém jste přestali hrát na PS3.

Cross-Buy umožní všem, kteří si zakoupí verzi hry Sly Cooper: Thieves in Time pro PS3, zdarma si stáhnout z PlayStation Store i verzi pro PS Vita.

Funkce Cross controller umožní používat PS Vita jako další ovladač při hraní hry na PS3, což díky jedinečným vlastnostem PS Vita, jako je například dotyková obrazovka, pomůže odhalit nové netušené výzvy ve hře.

Zdroj: Tisková zpráva, Sony Czech

Sly Cooper: Thieves in Time

ps3vita
Sony Computer Entertainment, Sanzaru Games
Datum vydání hry:
29. 3. 2013
Žánr:
Plošinovka, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře