Pro Xbox One vyšel vánoční update

novinka  72
Martin Šmíd, 11. 11. 2016 18:45
Microsoft dnes oznámil, že každý majitel konzole Xbox One si může stáhnout nejnovější vánoční update, který přináší zajímavé funkce jako Clubs, Looking for Group, Achievement Rarity, Group Messaging a řadu dalších. „Vánoční aktualizace posiluje společenské funkce Xbox Live, když sjednocuje hráče bez ohledu na používané zařízení, a umožňuje jim, aby se spojili s lidmi s podobnými zájmy, potažmo jim nabízí možnost si vybrat, jak hrát své oblíbené hry. Aktualizace také odráží naši vizi v podobě podpory příjemných zážitků z užívání služby Xbox Live, kde vítáme, podporujeme a respektujeme každého uživatele,“ stojí v oznámení.


Kluby na Xbox Live
– jde o skupiny zakládané a spravované hráči, které vám pomohou poznat nové přátele a rozvíjet komunitu hráčů s podobnými zájmy. Do klubu může vstoupit nebo ho založit kdokoli. Na Xbox Live pravděpodobně najdete skupinu, která se zabývá tím, co vás zajímá. A kdyby ne, můžete si založit vlastní skupinu - je to rychlé a jednoduché.

Hledání skupiny na Xbox Live (LFG – Looking For Group) – vám umožní rychle najít hráče, se kterými chcete hrát. Je to podobné jako podat inzerát. LFG můžete využít pro plnění denních úkolů, lov achievementů nebo pro spojení se skupinou kvůli likvidaci nepřátel v Gears of War 4.

Vzácné achievementy – jedna z nejžádanějších funkcí mezi hráči vám pomůže zjistit, který z achievementů je ve hře unikátní. A když ho získáte, upozorní vás na to speciální notifikace. Navíc pak tento achievement bude zvýrazněný s pomocí ikonky diamantu.

Skupinové zprávy na Xbox Live – díky této funkci můžete koordinovat nebo zůstat ve spojení s přáteli a spoluhráči prostřednictvím odeslání jediné skupinové zprávy všem, kteří jsou zapojení do konverzace.

Žebříčky herního skóre (Gamerscore) – vylepšené žebříčky na Xbox One a v aplikaci Xbox pro Windows 10 zařízení se vynulují vždy na začátku každého měsíce namísto obvyklé lhůty 30 dní. S přáteli tak můžete začít soupeřit o body vždy na začátku měsíce.

Emoji pro virtuální klávesnici Xbox One – na vyjádření toho, co se vám líbí, a co ne, můžete kromě abecedy a symbolů využít na Xbox Live i emoji.

Zdroj: Tisková zpráva

Xbox One

xone
Microsoft Game Studios, Microsoft
Datum vydání hry:
23. 11. 2013
KARTA HRY

Komentáře