Oznámeny nové hry pro Kinect

novinka  9
Martin Šmíd, 16. 9. 2010 4:17
Microsoft během své tiskové konference oznámil pro kamerku Kinect hororový titul Haunt, na kterém pracuje NanaOn-Sha, tvůrce populárních her Parappa the Rappa. Trailer ukázal muže s baterkou, přičemž se poté přepnula kamera do first-person pohledu, ve kterém budou hráči hru ovládat. Byla viděna jen menší pasáž ze hry, kde bylo ukázáno rozhlížení s baterkou, přičemž poté na hlavního hrdinu zaútočil duch. Snad se brzy dočkáme více informací o této hře. Ukázka vypadala zajímavě.

Další oznámenou hrou pro kamerku Kinect je Project Draco, na kterém pracují vývojáři ze studia Grounding. V něm budou moci hráči ovládat obrovského létajícího draka a pomocí gest budou bojovat s nepřáteli.

Jako další tu máme další hororovou hru pro Kinect, tentokrát od SEGY, která nese jméno Rise of Nightmares. Zdá se, že hororové hry se nějak zabydlují na Kinectu. Trailer vypadal opravdu děsivě, spousta výkřiků. Datum vydání 2011 bez dalších detailů.

I Capcom kutí nějakou tu hru pro Kinect, kterou je válečný titul Steel Battalion Heavy Armor. Byl viděn zničený Manhattan v roce 2082 a několik bojových strojů.

Asi jako poslední hra pro Kinect tu je titul s kódovým označením Codename D od studia Grasshopper a vývojáře Suda 51. Jedná se o akční hardcore hru, kterou vydá Microsoft. Žádné další podrobnosti nyní.

Zdroj: Joystiq

Kinect

x360
Microsoft, Microsoft
KARTA HRY
8/10

Komentáře