Oznámena hra MotoGP 15 + trailer

novinka  6
Martin Šmíd, 26. 3. 2015 14:00
Vývojáři ze studia Milestone dnes oznámili novou závodní hru MotoGP 15, která samozřejmě bude čerpat z oficiální licence, takže v ní naleznete více jak 20 motorek ve třídách MotoGP , Moto 2 a Moto 3, které bude možné různě vizuálně upravovat. Vývojáři v oznámení slibují upravenou kariéru a další novinky, vše naleznete níže, kde přikládáme tiskovou zprávu. MotoGP 15 vyjde letos pro konzole PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 a Xbox 360. Přesné datum bude teprve stanoveno, níže se podívejte na oznamující trailer.

Jedněmi z výjimečných vlastností této nové kapitoly věnované sezóně mistrovství světa na motorkách – což je hlavní charakteristika edice pro oficiální videohry MotoGP™ rok 2015 – jsou motorka, závodník a úpravy týmu s více než 100 doplňky, které je možné zakoupit*. Motorky: vyberte si z více než 20 modelů motorek napříč 3 třídami, MotoGP™, Moto2™ a Moto3™, vyberte si ze 40 různých kombinéz s oficiálními barevnými motivy a zvažte nabídky od hlavních sponzorů, kteří vás budou během závodů podporovat. Závodníci: změňte si barevné schéma své kožené kombinézy, aby ladila k vaší motorce, kupte si boty a rukavice, vyberte svému závodníkovi tvář a upravte přilbu pomocí speciálního editoru přileb. Garáž: proměňte svůj zážitek ze hry pomocí 3 garáží (základní, střední třída a špičková), aby váš závodník mohl bydlet způsobem, který odpovídá úrovni jeho věhlasu.

* Všech více než 100 doplňků a 3 garáže budou dostupné ihned a lze je zakoupit pomocí GP kreditů, virtuální měny, kterou si můžete vydělat v jakémkoliv závodním režimu, online i offline.

Druhou hlavní novinkou tohoto titulu je rozšířený režim kariéry, do kterého byly plně integrovány možnosti úprav. Jakmile stvoříte svého závodníka (jméno, tvář a hlavní tělesné vlastnosti), vydáte se na dráhu, na jejímž konci se stanete mistrem světa. Budete závodit jako divoká karta a následně budete jednat o své budoucí kariéře tak, že si zvolíte jeden z oficiálních týmů, které se účastní mistrovství 2015, nebo si vyberete sponzory a budete závodit s vlastním soukromým týmem, který vyjede proti týmům již existujícím. Vyjednávání se bude odvíjet od vašeho výkonu během závodů, takže možnosti úprav a výsledný vzhled mají přímou souvislost s vašimi herními úkoly.

Třetí novou součástí je představení nového herního režimu: Závod s časem. V tomto strhujícím novém závodě je hráčům přiřazena konkrétní motorka a konkrétní okruh. Hráči z různých tříd ve hře mají na daném okruhu a s danou motorkou stanovené rekordy a vaším úkolem je tyto rekordy pokořit.

Zdroj: null

MotoGP 15

ps4ps3x360xone
Milestone, Milestone
Datum vydání hry:
24. 7. 2015
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
7/10

Komentáře