Vychází závodní hra MotoGP 15, vývojáři připravují update pro Xbox One verzi

novinka  13
Martin Šmíd, 25. 6. 2015 10:55
Pokud jste fanoušci MotoGP, určitě vás potěší vydání nového dílu pro současné o staré konzole. V minulém roce se vývojářům hra povedla, takže nepřekvapí, že staví na jejich základech, ale má i řadu novinek. Mezi nové funkce MotoGP15 patří třeba Soukromý tým, GP kredity, úpravy a zcela nový režim Beat the Time a Real Events 2014. Níže se o nich dočtete níže. Vývojáři dnes rovněž oznámili, že si na poslední chvíli všimli několika chyb, které ovlivňují zážitek na Xbox One. Pracují ovšem na opravě. „Během posledních testů jsme si všimli, že verze pro Xbox One může trpět jistými známými chybami. Z tohoto důvodu velmi usilovně pracujeme na tom, abychom připravili patch brzy po datu premiéry, který opraví možné problémy a zajistí našim hráčům ten nejlepší zážitek,“ ujišťuje vicepresidentka Milestone Luisa Bixio. „Jako vždy je našim hráčům v případě potíží zcela k dispozici naše zákaznická podpora,“ uzavírá Luisa.

SOUKROMÝ TÝM, NEBO OFICIÁLNÍ TÝM?
Prvním krokem na cestě za titulem mistra světa je vytvořit si vlastního závodníka (jméno, tvář a základní tělesné vlastnosti). Začnete závodit jako divoká karta a následně budete moct vyjednávat svou budoucí kariéru tak, že si zvolíte jeden z oficiálních týmů, které se účastní mistrovství 2015, anebo si vyberete sponzory, kteří budou závodit s vaším vlastním soukromým týmem, a na trať vyrazíte proti existujícím týmům. Vyjednávání se bude odvíjet od vašeho výkonu během závodu, takže vaše možnosti úprav a výsledný vzhled budou přímo záviset na vašich herních úkolech. Soukromý tým nevylučuje příležitost závodit s těmi oficiálními a pak se vrátit zpět k tomu svému. Váš cíl je však stále stejný: stát se mistrem světa.

GP KREDITY:
GP kredity představují virtuální měnu dostupnou ve hře MotoGP™ 15. Můžete je získat v režimu kariéry, jakmile dosáhnete určitých úkolů, které vám navrhnou týmy a sponzoři. Když nasbíráte určité množství GP kreditů, bude možné koupit si různé jezdecké kombinézy a modely motorek a upravit si vybavení garáže.

ÚPRAVY:
Jedním z vynikajících prvků této nové kapitoly věnované motocyklovému mistrovství světa jsou úpravy motorek, závodníků a týmu s více než 100 doplňky, které je možné zakoupit.

Motorky: vyberte si z více než 20 modelů motorek ve 3 třídách: MotoGP™, Moto2™ a Moto3™, vyberte si ze 40 různých kombinéz s oficiálními barevnými schématy a zvažte nabídky hlavních sponzorů na podporu během závodů.

Závodník: změňte barevné schéma své kombinézy, aby odpovídala vaší motorce, kupte si boty a rukavice a vyberte svému jezdci tvář.

Garáž: proměňte svůj zážitek s hrou díky 3 různým garážím (základní, střední a špičková úroveň), aby váš závodník mohl žít na úrovni, která odpovídá jeho věhlasu.

JSTE PŘIPRAVENI PORAZIT ČAS?
V tomto strhujícím novém závodě bude hráčům přiřazena konkrétní motorka a konkrétní okruh. Závodníci z různých tříd ve hře mají na těchto okruzích a motorkách stanovené rekordy a vaším cílem je jejich rekord překonat.

2DOBÉ MOTORKY, SKUTEČNÉ ZÁVODY ZE SEZÓNY 2014 A 2015:
Mezi další nové funkce hry MotoGP™15 patří představení dvoudobých motorek, které se zapsaly do historie MotoGP™, všech týmů, závodníků a motorek se sezóny 2015 a skutečné závody ze sezóny 2014, díky čemuž budete mít před sebou kompletní zážitek, jenž je ve svém žánru jedinečný. Po úspěchu v roce 2014 se vrací i herní režim Real Events. Tento úžasný režim nabízí možnost znovu prožít více než 50 závodů vybraných z řad těch nejnapínavějších a nejnáročnějších okamžiků minulé sezóny. Staňte se pány situace a přepište dějiny podle konkrétního úkolu, který vám systém zadá.

Zdroj: Tisková zpráva - Comgad

MotoGP 15

ps4ps3x360xone
Milestone, Milestone
Datum vydání hry:
24. 7. 2015
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
7/10

Komentáře