Mortal Kombat 1 dostane v září velké rozšíření Khaos Reigns

novinka  14
Martin Šmíd, 27. 7. 2024 9:23
Vývojáři ze studia NetherRealms na Comic-Conu v San Diegu oznámili přípravu velkého rozšíření pro svoji povedenou bojovku Mortal Kombat 1, které se bude jmenovat Khaos Reigns a vyjde už 24. září letošního roku za cenu 49,99 euro. Součástí bude nová příběhová kampaň, ale také Kombat Pack 2, který bude zahrnovat hned šest nových bojovníků, mezi nimiž je Cyrax, Sektor, Noob Saibot, Ghostface, T-1000 a Conan.

Příběhová kampaň bude navazovat na tu původní. „Když dorazí nebezpečná hrozba z alternativní časové linie vedená nelítostným Havikem, jehož jediným posláním je uvrhnout říše do khaosu, musí Liu Kang shromáždit své šampiony a vložit důvěru do svých nepřátel, aby toto vážné nebezpečí porazil. Pokud se jim to nepodaří, Nová éra se promění v anarchii,“ stojí v popisku od vývojářů. Současně s vydáním rozšíření do hry dorazí update, který do ní přidá bezplatně nové zakončovací pohyby Animalities. Ty budou k dispozici pro všechny bojovníky.

Pokud si Mortal Kombat 1 Khaos Reigns předobjednáte pro PC a konzole PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch, získáte exkluzivní čtyři skiny - Wedding Scorpion, Ultimate Mortal Kombat 3 Sub-Zero, Empress Mileena a Ultimate Mortal Kombat 3 Noob Saibot.


Zdroj: TZ

Mortal Kombat 1: Khaos Reigns

ps5xsxnsw
Warner Bros. Games, NetherRealm Studios
Datum vydání hry:
24. 9. 2024
Žánr:
Bojovka
KARTA HRY

Komentáře