Mario Tennis Open v nových detailech

novinka  1
Martin Šmíd, 3. 5. 2012 11:17
Majitelé Nintenda 3DS, kteří si rádi zahrají tenis, se už určitě těší na hru Mario Tennis Open, která vyjde koncem měsíce. V ní na vás samozřejmě čeká spousta krásných tenisových zápasů s oblíbenými postavičkami v propracované kampani, ale také několik zábavných tenisových her v režimu Special Games. Dnes nám český distributor Conquest poslal zprávu, ve které odhaluje nové vlastnosti Mario Tennis Open.

• Online Play: Mario Tennis Open hráči mohou soutěžit a spolupracovat v lokálních bezdrátových turnajích s ostatními soupeři a hrát vzrušující hry. Hráči si mohou vytvářet své Open Match žebříčky, měsíčně si kontrolovat výsledkovou listinu a vyhrávat medaile za každého poraženého soupeře.

• Ink Showdown: Je to rychlá soutěž. Piranha Plants plive inkoustové koule na kurt a hráči je musí zničit než se rozprsknou o zem a přitom neminout míč vypálený od soupeře.

• StreetPass Features: Hráči se mohou nechat inspirovat přátelskými zápasy použitím funkcí Nintendo 3DS StreetPass. Mohou se zapojit do StreetPass Matches, nebo spolupracovat v Ring Shot proti počítačem řízenému zápasu. StreetPass může být také použit na změnu oblečení Mii, které zvýší jejich výkon. Hraním hráči odemykají nové předměty v Item Shopu.

• Unlockable Characters: Mohou být odemknuty nové i známé Nintendo charaktery – některé hraním hry, jiné pomocí speciálních QR kódů. Patří sem Luma, Baby Mario a Dry Bowser.
Zdroj: Tisková zpráva, Conquest

Mario Tennis Open

3ds
Nintendo, Camelot Software Planning
Datum vydání hry:
25. 5. 2012
KARTA HRY
7/10

Komentáře