Mario Tennis Open ukazuje minihry - UPDATE

novinka  7
Martin Šmíd, 6. 4. 2012 10:30
Nintendo na nás letos valí jednu kvalitní 3DS hru za druhou, a i nadále v tomto trendu bude pokračovat. Jednou z dalších bude i arkádový tenis Mario Tennis Open s populárním hrdinou. O kvalitě určitě nikdo nepochybuje, přesto se nyní můžete podívat na nový trailer, který ukazuje nejrůznější speciální režimy. Na trailer se podívejte níže v novince. Mario Tennis Open vyjde exkluzivně na Nintendo 3DS na konci května. Těšíme se moc, co vy?

UPDATE z dnešní tiskové zprávy: V Mario Tennis Open, který se na Nintendo 3DS představí již 25.5.2012 si můžete zahrát za své oblíbené postavy z Houbového Království, nebo dokonce soutěžit za své Mii charaktery. Mii postavy lze také upravit ve stylu Houbového Království laděného do tenisového stylu, což může hráčům zvýšit statistiky. Široký výběr dostupných doplňků obsahuje Bowsera s oblíbenou raketou, oblečení Bullet Bill nebo boty princezny Peach.

Kromě klasického utkání ve dvou hra umožňuje i zápas ve čtyřech hráčích v online multiplayeru. Hráči mohou také soutěžit v online žebříčcích v Open Match módu.

Ať již hrajete s dalšími majiteli Nintendo 3DS ve stejné místnosti nebo s přáteli online díky bezdrátovému připojení k internetu, tak můžete společně spolupracovat, nebo se postavit na kurtu proti sobě a získat veškerou slávu jen sami pro sebe. Můžete využívat intuitivní dotykové obrazovky nebo zvýšit své strategické možnosti pomocí klasických tlačítek. Také můžete plynule přecházet na ovládání pomocí vestavěného senzoru pohybu.
Zdroj: null

Mario Tennis Open

3ds
Nintendo, Camelot Software Planning
Datum vydání hry:
25. 5. 2012
KARTA HRY
7/10

Komentáře