Knižní průvodce i ke druhému Dragon Age

novinka  6
Martin Šmíd, 4. 2. 2011 16:21
Společnost Electronic Arts přichystala skvělý bonus pro všechny hráče, kteří si již předobjednali nebo teprve předobjednají očekávané fantasy RPG Dragon Age II. Fanoušci, kteří si hru včas předobjednají získají zdarma podrobného průvodce hrou v celobarevném tištěném provedení v češtině. Knižní průvodce hrou Dragon Age II obsahuje důkladný rozbor všech důležitých aspektů žánru RPG. Nechybí tak popisy významných příběhových postav, podrobný bestiář s rozborem nepřátel a vhodných taktik nebo tipy, jak v určitých vypjatých situacích postupovat. Samozřejmostí je podrobný průvodce hlavní příběhovou linií včetně shrnutí událostí v jednotlivých kapitolách, do hloubky rozebrané možnosti rozvoje válečníků, kouzelníků, i zlodějů, pečlivý popis světa, ve kterém se Dragon Age II odehrává, a bojových taktik, zbraní, brnění a ostatních klíčových předmětů.

„Velice si ceníme široké základny fanoušků epické ságy Dragon Age a stejně jako u prvního dílu Dragon Age: Prameny chceme i v případě Dragon Age II odměnit věrné předplatitele tištěným knižním průvodcem,“ říká Farid Dilmaghani, produktový manažer EA Games & Play Label. „Rozsáhlý svět Dragon Age II má vlastní historii a je plný zajímavých lokací, propracovaných postav i monster, které si zaslouží podrobný popis v samostatné příručce.“

Objednávat můžete třeba u GameLeaderu - http://www.gameleader.cz/?search.x=0&search.y=0&loc=search&super_id=&search_keyword=Dragon+Age+2+-+Signature+Edition .
Zdroj: Tisková zpráva

Dragon Age 2

ps3x360
Electronic Arts, Bioware
Datum vydání hry:
8. 3. 2011
KARTA HRY
7/10

Komentáře