Informace o příběhu hry Ratchet & Clank Nexus

novinka  9
Martin Šmíd, 11. 7. 2013 14:30
Sony dnes časně ráno ukázala, že to s podporou Playstationu 3 v následující měsíce myslí skutečně vážně, protože sama pro ni připravuje několik exkluzivních her, ke kterým nyní přibude i Ratchet & Clank Nexus. Ten vyjde už během konce letošního roku pro Playstation 3, ale vývojáři nevylučují ani budoucí Playstation Vita verzi. Nyní se ale soustředí primárně na tu první. Před několika okamžiky k nám doputovala tisková zpráva, která odhaluje něco málo o příběhu, který bude navazovat na předchozí díly Tools of Destruction a A Crack in Time. Vše podstatné si můžete přečíst níže v novince, kde naleznete znovu i dnešní oznamující trailer.

„V novém titulu nám vývojáři ze společnosti Insomniac Games přináší naše hrdiny v té nejlepší formě a možná se i konečně dozvíme něco o Ratchetově záhadném původu. Poté, co na konci jedné z nejproslulejších honiček v celé meziplanetární historii skončili Vendra a Neftin Prog v klepetech, nabízí Ratchet & Clank své služby při eskortu těchto nebezpečných kriminálníků do nápravného zařízení Vartax. Po strhujícím útěku z vesmírného vězení na zapomenutém okraji celé galaxie se Ratchet & Clank ocitají zcela ztraceni v opuštěném sektoru. V nejtemnějších hlubinách vesmíru odhalují interdimenzionální jev, který představuje hrozbu pro celou galaxii – a který dovede Ratcheta k zásadnímu rozhodnutí!“ píše tisková zpráva.

„Značka Ratchet & Clank se hned po svém uvedení v listopadu roku 2002 stala jednou z nejúspěšnějších a s prodeji přesahujícími 26 milionů kopií po celém světě se zařadila mezi nejpopulárnější tituly společnosti SCEE všech dob,“ dodává Sony.

„Ratchet & Clank Nexus představuje dokonalé spojení klasických prvků série Ratchet & Clank a zcela nových elementů přinášejících mix zbrusu nových herních mechanismů, hrdinského dobrodružství se silným příběhem, humoru, který nezná hranic, i všem dobře známých a oblíbených postav. Zbystřete a nenechte se ničím zaskočit – nová území, zbraně, zařízení i nepřátelé vás v novém dobrodružství nenechají ani na okamžik vydechnout. Ve vesmíru je totiž zase jednou nebezpečno!“ píší vývojáři.

Ratchet & Clank Nexus bude k dispozici skrze digitální distribuci i klasicky na Blu-ray Disku za 30 euro.

Zdroj: Tisková zpráva, Sony Czech

Ratchet & Clank: Nexus

ps3
SCEE, Insomniac Games
Datum vydání hry:
13. 11. 2013
KARTA HRY
8/10

Komentáře