Hra Star Wars Outlaws dostává první hodnocení

novinka  20
Martin Šmíd, 26. 8. 2024 14:25
Koncem tohoto týdne vychází dobrodružná akční hra Star Wars Outlaws od Ubisoftu. Už nyní na ní padlo embargo a objevují se první recenze. Ty většinou chválí zajímavý příběh, zábavný průzkum planet, vesmírné pasáže nebo pěkné zpracování. Na druhou stranu jsou občas zmiňované jednoduše pojaté stealth pasáže či pomalejší první polovina hry. Hodnocení jsou ale většinou pozitivní a fanoušci Star Wars si hru určitě maximálně užijí. Některá hodnocení přikládáme níže.

„Star Wars Outlaws možná není nejoriginálnější hrou, ale prakticky všechno v ní je dobře provedené a je radost ji hrát. Díky vynikajícímu příběhu, zajímavým postavám, skvělému dabingu a zdánlivě nekonečnému množství obsahu je to moje nejoblíbenější hra ze světa Star Wars za poslední roky.“ – 9/10 (Hey Poor Player)

„Star Wars Outlaws je skutečně zábavná akční adventura, která svým zajímavým příběhem, skvělým hereckým obsazením a jedinečným systémem reputace zločineckého syndikátu dostojí názvu své série.“ – 8/10 (Twinfinite)

„Star Wars Outlaws je hra, který vzdává hold předloze tím nejlepším možným způsobem. I přes několik nedokonalostí herní mix mezi akcí a stealthem funguje a zásluhu na tom má i krása prostředí.“ – 8/10 (everyeye.it)

„I když se stealth hraní může někdy opakovat, hra Star Wars Outlaws je z velké části zábavná. Pozornost věnovaná detailům je špičková, prozkoumávání každé planety je zábavné a vedlejší mise přinášejí ty nejlepší momenty.“ – 8/10 (PlayStation LifeStyle)

„Star Wars Outlaws je zábavné mezigalaktické dobrodružství se skvělým průzkumem, které ovšem stahuje dolů jednoduchý stealth, opakující se souboje a příliš mnoho chyb při spuštění.“ – 7/10 (IGN)



Zdroj: TZ

Star Wars Outlaws

ps5xsx
Ubisoft, Massive Entertainment
Datum vydání hry:
30. 8. 2024
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře