Hra S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl byla znovu odložena, vyjde v listopadu

novinka  19
Martin Šmíd, 25. 7. 2024 13:45
V lednu vývojáři z ukrajinského studia GSC Game World oznámili, že jejich očekávaná akční hra S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl vyjde začátkem září letošního roku pro PC a konzole Xbox Series X/S. Dnes ovšem přišlo to, co si žádný fanoušek určitě nepřál. Byl totiž oznámen další odklad. Nemusíte se ale bát, že by odklad byl nějak drastický, pořád se s hrou počítá na letošní rok. Nové datum vydání zní 20. listopadu.

 „Víme, že vás čekání už může unavovat, a opravdu si vážíme vaší trpělivosti. Tyto dva další měsíce nám dají možnost opravit další neočekávané anomálie (chyby). Jsme vděční za vaši podporu, znamená pro nás vše. Stejně jako vy se těšíme, až hru konečně vydáme a vy si ji budete moci zahrát,“ řekl dnes v oznámení herní ředitel Yevhen Grygorovych.

Pokud se na hru těšíte, už 12. srpna vývojáři zveřejní nové materiály ve spolupráci s Xboxem. Jednak to bude rozhovor o hře, ale také deníček o vývoji. Zveřejněny budou nové záběry ukazující doposud neviděné lokace, a vývojáři slibují i průchod jednou příběhovou misí.

Zdroj: TZ

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

xsx
GSC Game World, GSC Game World
Datum vydání hry:
20. 11. 2024
Žánr:
Střílečka, RPG, Adventura
KARTA HRY

Komentáře