Hra Marvel’s Spider-Man 2 by měla dostat New Game+ ještě letos skrze update, vývojáři vysvětlují, jak je to s rychlým cestováním

novinka  7
Martin Šmíd, 19. 10. 2023 16:19
Už zítra vychází výborně hodnocená komiksová akce Marvel’s Spider-Man 2 od studia Insomniac Games. Nedočkaví hráči se v posledních dnech začali ptát vývojářů, jestli je ve hře přítomna funkce New Game+ nebo možnost opakovat jednotlivé příběhové mise. James Stevenson, jenž má na starost v Insomniac Games komunikaci, na twitteru zmínil, že obě funkce nejsou ve hře přítomné na launch. V dalším příspěvku následně dodal, že by chtěli New Game+ přidat formou updatu ještě před koncem letošního roku, ale nechce slibovat žádný termín. Připomněl ale také, že ani první Marvel’s Spider-Man neměl New Game+ hned od začátku, ale obdržel tuto funkci až za zhruba šest týdnů po vydání. Uvidíme, jestli budou vývojáři podobný čas potřebovat i nyní. Je třeba nutné dodat, že implementování funkce New Game+ není tak jednoduché, jak se možná může zdát, a vývojáři si na ni musejí vyhradit spoustu času nejen na implementování, ale i testování.

V recenzích na Marvel’s Spider-Man 2 se hodně vychvalovalo i rychlé cestování. Prakticky je možné kdekoliv na mapě kliknout a tam se během jedné vteřiny přesunout. Někteří hráči si ale všimli, že rychlé cestování vyžaduje zhruba dvouvteřinové potvrzení a začali proto spekulovat, že jde o skrytou nahrávací obrazovku. To ale popřel nyní přímo Mike Fitzgerald ze studia Insomniac Games. „Jde opravdu jen o potvrzení, nejde o skrytou nahrávací obrazovku. Pokud si to chce někdo ověřit, stačí těsně před koncem potvrzení zrušit. Minulý měsíc jsem ve studiu zmínil, jestli bychom neměli potvrzení odstranit, hlavně proto, abychom nemuseli řešit toto obvinění, které jsme už tehdy zaznamenali. Bylo mi ale správně naznačeno, že mít potvrzení je důležité pro hráče, což je nakonec mnohem důležitější, než body na internetu," řekl. 

Zdroj: playstationlifestyle

Marvel’s Spider-Man 2

ps5
Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games
Datum vydání hry:
20. 10. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře