EA představila Creation Centre pro FIFU 11

novinka  0
Martin Šmíd, 8. 7. 2010 11:22
EA SPORTS dnes představila nový nástroj s názvem Creation Centre (Tvůrčí centrum), který fotbalovým fanouškům umožní nové způsoby vlastních úprav obsahu FIFA 11 pro Xbox 360 a PlayStation 3. Doslova vlastníma rukama si budou moci vytvořit fotbalistu a poskládat celý fotbalový tým snů prostřednictvím webové aplikace na easportsfootball.com. Při tvorbě fotbalisty půjde upravit nejen jeho vzhled, ale také doplňky a atributy, dále mužstvo s originálními znaky a dresy a konečně i domácí stadión.

Fanoušci se budou moci podělit o vytvořené hráče a týmy se svými přáteli a stahovat si jejich výtvory na své konzole pro online hraní, na turnajích a rychlých zápasech ve FIFA 11. Kromě toho budou mít možnost nastavovat atributy hráčů a určovat formace a taktiku přímo na webu. Creation Centre bude spuštěno současně s vydáním hry FIFA 11, jejíž uvedení na trh je plánováno na 28. září v Severní Americe a na 1. října v Evropě a Asii.

„Schopnost přizpůsobovat si obsah FIFA 11 v takové míře, která zahrnuje tvorbu hráčů a týmů, volbu hráčských atributů a jednoduchou správu týmové taktiky a rozestavení přímo na webu, otevírá fanouškům široké možnosti projevení vlastní kreativity,“ uvedl producent FIFA 11 pro Xbox 360 a PlayStation 3 David Rutter. „Creation Centre bude perfektním doplňkem oficiálně licencovaných lig a týmů, které jsou jedním z charakteristických prvků série FIFA.“
Zdroj: TZ

FIFA 11

ps3x360wiipspdsps2
Electronic Arts / EA Sports, EA Sports
Datum vydání hry:
28. 9. 2010
Žánr:
Simulátor, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře