EA oznamuje nový Medal of Honor!

novinka  20
Martin Šmíd, 2. 12. 2009 18:18
Společnost EA dnes oficiálně, že pracuje na novém díle legendární válečné série Medal of Honor. Poprvé za deset let, kdy tato série existuje, Medal of Honor opouští divadlo druhé světové války a uvede hráče do války-zmítaného Afghánistánu. V samotné hře se chopíme role vojáka označeného jako Trier 1 Operator, který vykonává ty nejpřísnější a nejnebezpečnější mise. Na příběhové kampani bude hra postavena, ale máme očekávat i propracovaný online multiplayer. Vývojem titulu byl pověřen tým EALA, který spolupracuje s válečnými veterány, aby přinesl na naše televize co nejvěrnější vyobrazení války.

„Když jsme poprvé prohlásili, že Medal of Honor od základů předěláme, chtěli jsme zůstat věrni první sérii, která spočívá v autentičnosti a respektu k vojákům, ale zároveň přenést hráče do prostředí současné války,“ řekl Greg Goodrich, výkonný producent Medal of Honor. „Voják s označením „Trier 1 Operator“ je tím nejdisciplinovanějším, nejobezřetnějším a nejpohotovějším válečníkem na bojišti. Je děsivě dokonalým nástrojem války. A taková bude i nová Medal Of Honor.“

Medal of Honor vyjde v příštím roce pro Playstation 3, Xbox 360 a PC. První trailer na nový Medal of Honor si budeme moci prohlédnout 12. 12. během vyhlašování nejlepších her na VGA.

První Box art naleznete kliknutím na http://konzolista.cz/obrazky/medal.jpg .

Na multiplayerové části pracuje tým EA DICE, tvůrci Battlefieldu.

Teaser v novince.

Zdroj: TZ

Medal of Honor

ps3x360
Electronic Arts, Danger Close
Datum vydání hry:
12. 10. 2010
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře