EA a Warner Bros. oznamují Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1

novinka  18
Martin Šmíd a Petr Strecker, 1. 6. 2010 16:05
Společnosti Electronic Arts a Warner Bros. Interactive Entertainment dnes oznámily dvě hry Harry Potter and the Deathly Hallows, které jsou ve vývoji podle stejnojmenného dvoudílného dobrodružství, za kterým stojí Warner Bros. Pictures. První díl pojmenovaný jako Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 vyjde koncem tohoto roku pro všechny hlavní platformy.

Harry Potter a Relikvie Smrti - Část 1 je od začátku až dokonce obalena akcí a bojem. Hráči budou na útěku, bojující o svůj život při nebezpečné cestě za nalezením a zničením Voldemortova viteálu, za konfrontace Smrtijedů či Snatcherů během napínavých potyček číhajících na každém rohu. Hráč se setká s krutými netvory, známými z předchozích Harry Potter dílů, ale také s podivnostmi sedmého dílu. Hráči musí shromáždit svá nejsilnější kouzla proti vytrvalému boji přicházejícímu ze všech stran. Už žádné hodiny, žádné tréninky. Tentokrát je nebezpečí opravdové. Je čas, aby hráči bojovali o svůj holý život.

První obrázky ze hry Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 naleznete na kartě http://konzolista.cz/seznam-her/karta/harry-potter-and-the-deathly-hallows-%E2%80%93-part-1_1792.html .

Do novinky doplněn trailer.
Zdroj: TZ

Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1

ps3x360wiipspds
Electronic Arts, EA Bright Light / EA
Datum vydání hry:
16. 11. 2010
KARTA HRY
2/10

Komentáře