Doplňující informace k Sonic & All-Stars Racing Transformed

novinka  1
Martin Šmíd, 2. 5. 2012 15:14
V pondělí SEGA konečně oznámila hru Sonic & All-Stars Racing Transformed, o níž se spekulovalo pěkných pár týdnů. Dnes k nám doputovala tisková zpráva od českého distributora, která přináší zajímavé doplňující informace. V druhém dílu mají mít všechny postavy své vlastní a jedinečné transformující se vozidla, které se umí přizpůsobit terénu. Naleznete zde své favority jako Sonic the Hedgehog, Dr Eggman a AiAi, ale i nováčky - Gilius Thunderhead of Golden Axe a Vyse of Skies of Arcadia. Z

brusu nové dynamické prostředí a tratě v Sonic & All-Stars Racing Transformed se opět inspirovaly proslulou Sega herní historií. Když pod vámi zmizí cesta na trati Super Monkey Ball, tak se vaše auto promění v loď a můžete pokračovat v jízdě po řece, zatímco trať Dragon Canyon, inspirovaná herním prostředím ze hry Panzer Dragon vás vystřelí do oblak, kde budete pilotovat letadlo, zkoušet manévry a uhýbat soupeřům či překážkám než se dostanete zpět na zem a ocitnete se na cílové rovince.

Zcela nový zbraňový systém zajišťuje, že střely vystřelené na vaše vozidlo jsou buď blokovány, nebo odráženy, to je umožněno získanými dovednostmi. K dispozici bude také online rozšířený multiplayerový mód, zatímco Grand Prix mód a Battle Areny vám dokáží, že Sonic & All-Stars Racing Transformed mění pravidla závodění. Sonic & All-Stars Racing Transformed vyjde na Xbox 360, Playstation 3, Playstation Vita a Nintendo 3DS během podzimu.
Zdroj: Tisková zpráva, Conquest

Sonic & All-Stars Racing Transformed

ps3x360vitawiiu
Sega, Sumo Digital
Datum vydání hry:
16. 11. 2012
Žánr:
Závodní, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře