Dnes vychází skvělá plošinovka Super Mario 3D World pro Wii U

novinka  25
Martin Šmíd, 29. 11. 2013 13:30
Majitelé konzole Nintendo Wii U se konečně dočkali! Dnes totiž vychází výborná plošinovka Super Mario 3D World, která nabízí velké dobrodružství s Mariem, Luigim, Toadem a princeznou Peach, pestrobarevnou HD grafikou i poutavý orchestrální soundtrack. „Rodiny i přátele se mohou dát dohromady a snažit se zachránit malé Sprixie princezny, které byly uvězněny, jak jinak než Bowserem. Můžete využívat všech výhod zajímavých nových power-upů a předmětů. Třeba zvonek použijte na proměnu v kočku, ve jejímž kostýmu můžete podrápat nepřítele či šplhat po zdech. Nebo si oblečte Dělovou krabici a odpalte nepřítele a to vše napříč více než 80 novými úrovněmi naplněnými náročnými výzvami pro fanoušky Maria stejně jako pro nováčky v této hře. Dotykovou obrazovku a mikrofon GamePadu můžete použít na hledání skrytých předmětů nebo na sbírání známek, které jsou ukryté v každé úrovni a které můžete použít v Miiverse k ozdobení vzkazů pro přátele,“ píše se v dnešní tiskové zprávě. Super Mario 3D World si od nás odnesl maximální možné hodnocení. Níže v novince se můžete podívat, jak hru ohodnotili kolegové v zahraničí.

EDGE, 9 z 10 – “Toto je Mario tak, jak jste ho ještě nikdy před tím neviděli a narozdíl od svojí silné konkurence next-gen novinek si nenásilně poskakuje v 60fps. Pokud je nějaké opravdové měřítko, zda nový hardware stojí za to, tak je to jak jasný je rozdíl mezí novou a předchozí generací, a toto je nejvíce next-gen hra, která dosud vyšla v roce 2013.”

IGN, 9.6 z 10 – “Super Mario 3D World je úžasný svou neustálou rozmanitostí a fantastickou co-op hrou, která dokládá, že Nintendo stále ví přesně, jak vyladit recept na Maria zábavným způsobem.”

Eurogamer, 10 z 10 – “3D World je nekonečná a bezstarostně naservírovaná hra, která začíná něčím, co vypadá jako dosud nejpovedenější máriovský Power-up – kočičí kostým Cat Mario”

CVG, 10 z 10 – “Super Mario 3D World přetéká nápady a rozmanitostí. Ze všech her, které byly vydány v posledních měsících si zaslouží největší potlesk.”

Nintendo Life, 10 z 10 – “Toto je nejlepší mariovský 3D zážitek, který úspěšně našel zlatou střední cestu mezi kultovním Super Mario 64 a Super Mario Galaxy.”

Zdroj: Tisková zpráva

Super Mario 3D World

wiiu
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
29. 11. 2013
Žánr:
Plošinovka, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře