Dnes vychází Forza Horizon 2 pro Xbox One a Xbox 360, dostupná je i aplikace Forza Hub

novinka  7
Martin Šmíd, 3. 10. 2014 11:00
Majitelé konzolí Xbox One a Xbox 360 se dnešním dnem dočkali závodní arkády Forza Horizon 2, která si před týdnem u nás odnesla pěknou devítku. Dostupný je dnes také nový způsob objevování světa Forzy díky aplikaci Forza Hub. Tato bezplatná aplikace pro Xbox One v sobě koncentruje vše, co se děje ve světě Forzy. „Aplikace Forza Hub je dostupná zdarma v obchodě na Xboxu One. Jakmile si ji stáhnete do své konzole, získáte přístup k novinkám, událostem v komunitě, měsíčním odměnám Forza Rewards a dokonce i možnosti spouštět speciální akce v hrách Forza Motorsport 5 a Forza Horizon 2 na platformě Xbox One,“ stojí v tiskové zprávě. Níže v novince najdete ještě několik informací o této aplikaci.

Vítá vás Forza Hub
Pokaždé, když se přihlásíte do aplikace Forza Hub, dostanete se na první stránku se sekcí „Welcome“. Tady najdete nejnovější události ve světě Forzy – oznámení aktuálních akcí, premiéry obsahu ke stažení a mnoho dalšího. Kromě novinek vám úvodní obrazovka sdělí, zda jste dostali nějaké odměny Forza Rewards a nabídne vám také možnost jejich přímého uplatnění.

My Forza
V sekci My Forza najdete dostupné odměny ve všech hrách série Forza, které aplikace zahrnuje. Jsou zde nabídky Forza Score a Forza Level (s dalšími detaily po otevření), nejbližší dosažitelné herní úspěchy v některé „Forze“ a podrobnosti o vašich odměnách. Pokud jste si již vybrali odměny za daný měsíce, My Forza vám také řekne, na které další máte výhledově nárok.

Hledáte-li tipy, jak navýšit své skóre a postoupit na vyšší úroveň (a za to získat další odměny), pak je tu najdete rovněž. Jedním kliknutím se dostanete ke všemu, co vás posune dál. Kromě toho uvidíte, jak si stojíte ve srovnání s přáteli – k tomu slouží funkce „Friends Compare“ na stránce „My Forza“.

Novinky a akce
Forza Hub vám přináší obsah pro komunitu. V sekci „News & Events“ jsou poslední obsahové novinky přímo do komunitního týmu Forzy. Sledujte tradiční sloupky „Heavy Metal Affliction“ a „Rear View Mirror“ nebo si nenechte ujít všechno o Forze v týdenním přehledu „Week in Review“. Komunitní aktuality, žhavé novinky, prostě každou novinku s Forzy najdete právě tady.

Forza Hub je novou formou udržování kontaktu se světem Forzy na Xboxu One. Aplikaci budeme pravidelně doplňovat o nový obsah a zásobovat ji těmi nejčersvětjšími novinkami pro všechny fanoušky Forzy. Stáhněte si ji už dnes!

Zdroj: null

Forza Horizon 2

x360xone
Microsoft Game Studios, Playground Games
Datum vydání hry:
3. 10. 2014
Žánr:
Závodní, Simulátor
KARTA HRY
9/10

Komentáře