DICE oznámilo Battlefield 1 + informace

novinka  148
Martin Šmíd, 6. 5. 2016 22:18
Studio DICE před malou chvilkou oznámili akční hru Battlefield 1, která vyjde letos 21. října pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Po všemožných sci-fi a moderních akcí se série Battlefield vrací do minulosti, takže žádné jetpacky a další koniny, ale klasické válčení. Níže v novince se podívejte na nádherný oznamující trailer.


Tisková zpráva
V dálce vidíte, jak na Londýn padají trosky zasažených letounů. Na východě, ve válkou krutě zasažené Francii, se městy zlověstně valí tanky a zanechávají za sebou zborcené zdi domů. Směrem na jih, daleko za hořícím italským pobřežím, vojáci vyrážejí k boji v písečných dunách Arábie, vybaveni nejmodernějšími zbraněmi, jaké svět do té doby nespatřil. To je úsvit nového způsobu vedení války, jaký vás čeká jedině v Battlefieldu 1.

V Battlefieldu 1 zamýšlíme vytvořit jedny z největších, nejdynamičtějších bitev v historii žánru FPS, aniž bychom se zpronevěřili tomu, co mají fanoušci na celé naší sérii nejraději. První světová válka představovala ohromný posun v oblasti vedení války, a nejen proto je mimořádně fascinujícím obdobím dějin. Bylo v ní všechno, co možná znáte z globálních konfliktů následujícího století – rozsáhlé bitvy na zemi, ve vzduchu i na moři a smrtící a účinná bojová technika. Tanky, letectvo, kulomety a dělostřelectvo – většina bojové techniky, kterou znáte z ostatních dílů série, nastoupila právě tehdy cestu ke své moderní podobě a díky tomu dá vyniknout klasické DNA značky Battlefield.

Budete se moct zapojit do gigantických bitev 64 hráčů a zažít velkolepé okamžiky v kulisách pádu starého světa, který ustupuje rodící se nové éře. Systém destrukce se dočká dalších vylepšení, díky kterým vám můžeme slíbit, že se na bojišti dočkáte zajímavých překvapení.

Pokud už se nemůžete dočkat, až si Battlefield 1 vyzkoušíte, čekání nepotrvá dlouho. Během akce EA Play ve dnech 12. června v Los Angeles a Londýně odhalíme první záběry z průběhu hraní a necháme návštěvníky, aby si sami zahráli. Zaregistrujte se, vydejte se přímo do centra dění a buďte mezi prvními hráči na světě, kteří si Battlefield 1 vyzkouší.

EA Play ale nebude jedinou exkluzivní příležitostí. V dalších měsících se naskytnou další šance, včetně otevřeného betatestu (kterého se můžete zúčastnit přednostně v rámci programu Battlefield Insider). Také členové programů EA Access a Origin Access si budou po krátkou dobu moct hru vyzkoušet ještě před vydáním.

Zní to dobře? Podle nás rozhodně. V následujících týdnech se podělíme o další zprávy. Mezitím si poznačte důležité datum: Battlefield 1 vyjde 21. října na platformách Xbox One, Origin pro PC a PlayStation 4.

Battlefield 1 - Collector’s Edition obsahuje

- základní hru Battlefield 1
- sošku hlavního hrdiny (vysoká 35,5cm)
- steelbook
- látkový propagandický plakát
- hrací karty
- schránku na zprávy pro poštovní holuby s klíčem k DLC
- exkluzivní nášivku
- prémiové balení

Zdroj: Tisková zpráva

Battlefield 1

ps4xone
EA Games, DICE
Datum vydání hry:
21. 10. 2016
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře