Dead Rising 4 dostal nový obsah a demoverzi

novinka  9
Martin Šmíd, 30. 1. 2017 12:22
Microsoft nám dnes v tiskové zprávě oznámil, že akční hra Dead Rising 4 dostala jednak nový obsah v podobě dvou nových stupňů obtížnosti a oblečků, ale také speciální demoverzi. Díky ní si tak budete moci poslední díl této zombie série vyzkoušet, a třeba vás následně přesvědčí o nákupu. Více informací se dozvíte níže z textu vydavatele.

Chaos pokračuje díky dvěma novým stupňům obtížnosti
Pro všechny, kterým se podařilo zkrotit hordy nemrtvých na Xbox One a počítačích s Windows 10, a hledají obtížné výzvy, máme připravené dva nové stupně obtížnosti pro režimy Story Mode. Zvyšují obtížnost z těžké (hard) na ultra těžkou (ultra-hard). Hraním hry na kterémkoli z nových stupňů obtížnosti získáte nové achievementy.

Frank West se seznamuje se Street Fighter
Ode dneška si hráči na Xbox One a počítačích s Windows 10 mohou stáhnout pět kostýmů z jedné z největších bojových sérií Street Fighter (Cammy, Guile, M. Bison, T Hawk a Zangief).


Zahrajte si zdarma díky zkušební verzi
Pro ty hráče, kteří zatím nečelili hordám nemrtvých v Dead Rising 4, máme přichystanou časově omezenou zkušební verzi na 60 minut pro Xbox One. Zkušební verze umožní novým hráčům sbírat achievementy a přenést uložené pozice do plné verze, pokud se rozhodnou si ji zakoupit po vypršení zkušební doby. Ve zkušební verzi si mohou hráči zahrát sólo mód Story Mode i multiplayer.

Zdroj: Tisková zpráva

Dead Rising 4

ps4xone
Capcom, Capcom
Datum vydání hry:
6. 12. 2016
Žánr:
Střílečka, Hack and slash/Beat 'em up, Adventura
KARTA HRY
7/10

Komentáře