Codemasters oznámil GRID 2 + trailer

novinka  8
Martin Šmíd, 8. 8. 2012 10:00
Codemasters dnes oznámil oficiálně závodní hru GRID 2, na které pracuje Codemasters Racing Studios a vyjde v roce 2013 na platformách Xbox 360 a PlayStation 3. GRID 2 podněcuje hráče k rychlosti, vítězství a slávě ve světě automobilového motorsportu. Na hře se pracovalo po dobu dvou let, nyní je GRID2 ve fázi plného vývoje na poslední verzi vysoce hodnoceného enginu EGO Game Technology Platform. Po úspěchu GRID, který nastavil úplně nové standardy modelu poškození, umělé inteligence, grafických efektů a představil Flashback - funkci vrácení v čase, které přijalo mnoho závodních her - GRID 2 opět pozvedne příčku herního motorsportu a při tom zůstane věrný sérii.

„GRID je zpět a hodláme udělat jízdu po silnicích, tratích a ulicích opět vzrušující," řekl výkonný producent Clive Noody. "Základní filozofie desingu pro GRID 2 je, že zacházíme se závodem jako s osobností, ne jen prosté umístění aut na trať."

"Posunuli jsme hranice žánru prostřednictvím nových nástrojů, technologií a inovací. Jak v singleplayeru, split-screenu i on-line se hráč ponoří do závodního zážitku pomocí EGO Game Technology Platform. Stejně jako jeho předchůdce, bude GRID 2 plný vzrušení, adrenalinu a potěší srdce každého fanouška závodů. To je co nazýváme Total Race Day Immersion.

V rozsáhlém režimu kariéry budou hráči prožívat agresivní jízdu kolo-na-kolo proti pokročilé umělé inteligenci a mohou si ji užívat více díky filmovému zážitku. Systém ovládání byl vytvořen na ovládacímu schématu z GRID, TrueFeel Handling System vytváří skutečnou fyziku a zaručuje vynikající model ovládání.

Usedněte za volant a vyberte si jeden z automobilových ikon čtyř desetiletí a tří kontinentů - USA, Evropy a Asie - hráči budou projíždět svou cestu na vrchol v novém světě motoristického sportu. Z Paříže do Abu Dhabi, v Miami polibek od sluneční svitu kalifornského pobřeží a dále pokračovat do nádherně tvořených ulic, licencovaných okruhů a do horských silnicích plných volnosti, to vše hra nabídne.



GRID 2 nastaví nové standardy pro multiplayerové závody pomocí rozsáhlých herních komponent a unikátnímu systému postupu. Možnost přizpůsobení a integrace s RaceNet - online komunitní portálu pro závodní hry od Codemasters - nabídne hlubší ponoření do závodního světa GRID 2.

Zdroj: Tisková zpráva, Conquest

GRID 2

ps3x360
Codemasters Racing, Codemasters Racing
Datum vydání hry:
31. 5. 2013
KARTA HRY
7/10

Komentáře