Battlefield 1 nabídne elitní třídy jednotek, podobné hrdinům z Battlefrontu

novinka  9
Martin Šmíd, 16. 8. 2016 12:39
Včera jsme tu měli nový trailer z parádně vypadající akční hry Battlefield 1, navíc jsme se dozvěděli i termínu betaverze. Nášup informací z Gamescomu ale nekončí, dnes vývojáři z DICE odhalili elitní třídy jednotek, které jsou podobné hrdinům z Battlefrontu. „Ne všichni vojáci jsou si rovni. Někteří jsou silnější. Někteří patří... k elitě. V Battlefieldu 1 se budete moci do boje zapojit v roli jedné z elitních tříd – destruktivních specialistů, kteří dokážou v rukou dobrého hráče otočit průběh bitvy,“ stojí v oznámení. Více se o těchto speciálních jednotkách dočtete níže v novince, kde přikládáme tiskovou zprávu.

Jako první je na řadě Flame Trooper, kterého jste možná v kratičkém záběru zaznamenali v našem úplně prvním traileru. Plamenometčík, vybavený nehořlavým oblekem, plynovou maskou a mohutným plamenometem, kolem sebe na bojišti šíří chaos. Ani zdaleka ale není nezničitelný. Neoddělitelnou součástí jeho výbavy je plynová maska, která ho zpomaluje a limituje jeho zorné pole. Stačí zaútočit z dálky, a možná ze střetnutí vyváznete nepoznamenáni ohněm.

Vzdálenost vás ovšem ochrání o poznání méně při setkání se Strážcem, chráněným silným plátovým krunýřem. Sentry v pohybu připomíná živý tank a jeho zbraní je vodou chlazený kulomet. Dokáže nepřátelské pozice zasypávat deštěm olova a sám hodně vydrží, ale na rozdíl od plamenometčíka nepoužívá plynovou masku. Určitě tušíte, jak s tím naložit.


O kus dál v bezpečné vzdálenosti mezitím leží na břiše natažený Lovec tanků se zbraní delší, než je výška člověka. Tato elitní třída s dokonalostí sobě vlastní ovládá 1918 Tankgewehr, bestii mezi zbraněmi, která šíří zkázu v řadách nepřátelské pěchoty i vozidel (pokud Tank Hunter střílí vleže). Přesnou a soustředěnou palbou na konkrétní části nepřátelské bojové techniky dokáže tato zbraň likvidovat pásy, kulomety nebo kanóny obrněných vozidel. Svůj název Tankgewehr nezískala nadarmo.

Všechny tyto elitní třídy si budete moci vyzkoušet po zpřístupnění veřejné betaverze Battlefieldu 1 (31.srpna) nebo v den oficiálního vydání Battlefieldu 1 přesně 21. října.

Zdroj: null

Battlefield 1

ps4xone
EA Games, DICE
Datum vydání hry:
21. 10. 2016
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře