Akční hra Arma Reforger opouští Early Acceess a vychází v plné verzi

novinka  6
Martin Šmíd, 16. 11. 2023 15:31
Je tomu více jak rok, co vývojáři z českého studia Bohemia Interactive vydali svoji novou akční hru Arma Reforger pro PC a konzole Xbox Series X/S v Early Access verzi. Nyní bylo oznámeno, že byla vydána plná 1.0 verze. „Ve hře Arma Reforger postavené na novém enginu Enfusion se v autentickém prostředí studené války zapojíš do bojů o dva úchvatné ostrovy o rozloze více než 61 km2,“ stojí v popisku hry. Níže v novince se můžete podívat na dnešní launch trailer s novými záběry, ale také přikládáme popisek od vývojářů.

Ve hře Arma Reforger postavené na novém enginu Enfusion se v autentickém prostředí studené války zapojíš do bojů o dva úchvatné ostrovy o rozloze více než 61 km2. Bojuj v režimu Conflict ve hře pro více hráčů nebo v reálném čase vytvářej vlastní scénáře v editoru režimu Game Master, ve kterém máš absolutní volnost. Prozkoumej úplně nový terén Arlandu a vrať se na nedaleký Everon, mikrostát uprostřed Atlantiku, původně představený ve hře Arma: Cold War Assault, kterou to všechno začalo. Arma Reforger je nejnovější díl série Arma, který nabízí univerzální, tvůrčí a plně modifikovatelnou platformu a přepisuje definice žánru vojenské simulace.

  • Everon - Vyprav se zpátky na Everon, ostrov o rozloze 51 km², který se nachází na Maldenském souostroví uprostřed Atlantiku. Znovu navštiv známá místa ze hry Operace Flashpoint a kochej se přírodními krásami rozlehlého otevřeného světa – malebnou krajinou plnou borovicových a listnatých lesů, zurčících potoků, rybníků, idylických městeček, majestátních hor, ale i oblázkových pláží a skalnatých pobřeží.
  • Arland - Dobývej nová území a objevuj ostrov Arland, malé odlehlé zámořské teritorium o rozloze 10 km² náležící k mikrostátu Everon. Stejně jako jeho mateřská země se nachází uprostřed Atlantiku a ve studené válce hraje strategickou roli. Je znám svou vojenskou leteckou základnou, kterou si tu pronajímá Sovětský svaz.
  • Conflict - Přidej se online k ostatním hráčům a zažij realistický boj z dob studené války jako voják americké nebo sovětské armády. Dobývej strategické pozice, ve spolupráci s ostatními zajišťuj cílová místa a ovládni bojiště v dynamickém prostředí, které neodpouští chyby. Režim Arma Reforger pro hru více hráčů, ve kterém máš k dispozici výběr dobově věrných zbraní a vozidel vyvedených do nejmenšího detailu, tě vrhne zpátky do války.
  • Bojové operace - V novém scénáři Bojové operace, který se zaměřuje na taktiku menších týmů, si vyzkoušej spolupráci s ostatními a plň dynamické cíle. Společně se infiltrujete na Arland, provedete rychlý, rázný útok a pokusíte se bezpečně dostat na místo vyzvednutí.
  • Podpora více platforem - Jakožto vůbec první titul ze série Arma přichází tato hra na Xbox i PC zároveň. Mody pro Arma Reforger jsou dostupné všem a konzoloví hráči si je můžou stáhnout z Workshopu, exkluzivní databáze hráči vytvořeného obsahu přístupné přímo ze hry.

Zdroj: TZ

Arma Reforger

xsx
Bohemia Interactive, Bohemia Interactive
Datum vydání hry:
16. 11. 2023
Žánr:
Střílečka, Simulátor, Strategie, Taktická
KARTA HRY

Komentáře