Začátkem října se dočkáme multiplayerové betaverze na akci Star Wars: Battlefront

novinka  10
Martin Šmíd, 1. 9. 2015 17:16
Vývojáři ze studia DICE dnes oznámili, že už začátkem října se mohou hráči na konzolích PlayStation 4 a Xbox One těšit na multiplayerovou betaverzi akční hry Star Wars: Battlefront, která nabídne hlavně režim Walker Assault pro 40 hráčů a mapu zasazenou na zasněženou planetu Hoth. Zajímavostí určitě je, že v tomto režimu nebudou chybět dvě ikonické postavy Star Wars univerza - Darth Vader a Luke Skywalker, za které bude možné hrát. Součástí bude i Survival mise na planetě Tatooine. Dále beta nabídne k vyzkoušení dnes odhalený režim Drop Zone, o němž se máme více dozvědět v následujících týdnech, a součástí bude i podpora pro Star Wars Battlefront Companion aplikaci, nabízející jedinečný strategický prvek, která bude dostupná na webu, ale i na Apple App Store a Google Play.

Tisková zpráva: 
Technický test* betaverze hry Star Wars Battlefront bude na začátku října dostupný na platformách PlayStation 4, Xbox One a Origin pro PC a bude zahrnovat bitvu až pro 40 hráčů mezi poC6:L6ria v režimu Walker Assault na Hothu. V režimu Walker Assault si také budete moct zahrát za dvě nejlegendárnější postavy celého univerza Star Wars™: Dartha Vadera a Lukea Skywalkera. Kromě toho v betě najdete režim Survival Mission na Tatooine, kde po boku povstaleckých spolubojovníků budete muset čelit vlnám útoků vojáků Impéria.

Kromě těchto dvou režimů představíme v betě s velkým potěšením i úplně nový režim Drop Zone. V následujících týdnech vám o něm přineseme další informace.

V rámci bety Star Wars Battlefront uvedeme ještě jednu novinku, a tou je aplikace Star Wars Battlefront Companion. V době konání betatestu bude dostupná na www.StarWarsBattlefront.com a zahrajete si v ní strategickou kartovou hru s názvem Base Command, nebo budete moct získat herní kredity ke zpřístupnění Star Cards (hvězdných karet), zbraní a spousty dalšího obsahu pro Star Wars Battlefront. Kromě zábavy u minihry Base Command, umožní Companion jak vojákům povstaleckých, tak imperiálních sil kontrolovat si statistiky a postup, upravovat komplety výstroje a výzbroje a také vzhledu, kontaktovat přátele a dostávat upozornění ve chvíli, kdy začnou hrát Star Wars Battlefront… a také shromažďovat důležité informace o jejich statistikách a postupu, abyste vždy věděli, jak si ve srovnání s nimi stojíte! Aplikace Star Wars Battlefront Companion bude dostupná na webu a v obchodech Apple App Store a Google Play ještě před oficiálním vydáním hry Star Wars Battlefront 20. listopadu.

Zdroj: Tisková zpráva

Star Wars: Battlefront

ps4xone
EA Games, DICE
Datum vydání hry:
17. 11. 2015
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
6/10

Komentáře