Yu Suzuki: Trailer na Shenmue III neprezentoval finální vizuální zpracování

novinka  2
Martin Šmíd, 23. 8. 2017 10:43
Tento týden vyšel první trailer na hru Shenmue III, který fanoušky určitě potěšil. Zvláště po docela dlouhém mlčení ze strany vývojářů. Někteří si určitě všimli horší úrovně vizuálního zpracování, hlavně co se modelů postav týče. Nyní se k tomuto pro magazín Game Spark vyjádřil přímo Yu Suzuki, podle něhož trailer nereprezentuje finální verzi, navíc modely postav v něm nejsou úplné a chybějí jim detaily i animace. Trailer původně neměli v plánu vytvořit, ale museli mít něco, čím by oznámili partnerství s vydavatelem Deep Silver. „I když to není ospravedlnění, existují části, které chybí, nebo věci, které nejsou dostačující,“ doplnil producent Hideaki Morishita.

Díky magazínu Famitsu jsme se dočkali ještě několika dalších informací, o které vás pochopitelně nemůžeme ošidit. 

  • Shenmue III bude čistě singleplayerová hra. Vývojáři plánují po vydání další obsah, ale zatím o něm nechce mluvit. Soustředí se v současnosti na vývoj samotné hry.
  • První Shenmue využívala jako základ bojového systému ten z Virtua Fighter, Shenmue II pak z Virtua Fighter II. Shenmue III používá bojový systém vytvořený od úplného začátku.

  • Pro hráče, kteří nehráli první dva díly, chce Yu Suzuki připravit speciální rekapitulaci, ale stále se nerozhodl, jakou bude mít formu.

  • Hra by měla mít zhruba 30 hodin.

  • Po dokončení Shenmue III by chtěl vytvořit Yu Suzuki čtvrtý díl. Nemyslí si totiž, že příběh bude dokončen ve třetím díle.
  • Shenmue III je plánována pro PlayStation 4 a PC. 

Zdroj: Gematsu

Shenmue 3

ps4
Deep Silver, YS Net, Neilo, YSNET inc.
Datum vydání hry:
19. 11. 2019
KARTA HRY
6/10

Komentáře