Yu Suzuki o vývoji hry Shenmue III

novinka  5
Martin Šmíd, 27. 6. 2015 14:15
Po mnoha letech proseb fanoušků se konečně rozběhl vývoj hry Shenmue III, která samozřejmě bude navazovat na předchozí dvě oblíbené části. Včera Yu Suzuki uspořádal speciální stream, na němž se pokusil jednak vysvětlit roli, jakou má v celém projektu Sony, ale také prozradil dalších několik podrobností. To nejdůležitější se můžete dočíst níže v novince v jednotlivých bodech.

- Sony pomáhá s různými věcmi, jako marketing, propagace a částečně hru financuje (nefinancuje pouze PS4 verzi, jak se spekulovalo). Je jedním z nejdůležitějších partnerů na projektu. Sony nedostane žádné peníze z Kickstarter kampaně.

- Peníze z Kickstarter kampaně budou využity jen pro vývoj, poplatky pro Kickstarter a jako rozpočet pro bonusy, které hráči podpořením projektu dostanou.

- Yu Suzuki by chtěl krabicovou verzi hry pro PlayStation 4, ale stále není nic rozhodnuto.

- Yu Suzuki není spokojen s tím, jakou má Ryo tvář, takže se ještě do finální verze změní.

- Ryo by měl vyjadřovat emoce i skrze svůj obličej a animace, na tomto se v současnosti pracuje

- Tým hledá další možnosti financování, třeba přes PayPal

- Yu Suzuki by chtěl HD remastery prvních dvou dílů, ale práva vlastní SEGA, takže se k nim nemůže dále vyjadřovat. Slíbil ovšem, že o této možnosti bude brzy mluvit s držitelem práv.

- Se současnými prostředky bude příběh obsahovat 4 souboje s bossy, přičemž pokud se vybere více, bude příběh rozšiřován.

- Rapport systém umožní ovlivňovat postoj Shenhua k Ryovi

- V Baisha Village bude více hratelných postav. Ryo bude hlavní, ale mezi dalšími je Ren a Shenhua, což přidá příběhu větší hloubku.

- Při současném financování je hra zaměřena hlavně na příběh. Až od 5 milionů bude obsahovat více obsahu, nad 10 milionů vývojáři připraví otevřený svět.

- Hra by se měla objevit na trhu do konce roku 2017, pravděpodobně během vydání bude vypuštěna i demoverze.

- Shenmue 3 nebude konec celého příběhu

Zdroj: null

Shenmue 3

ps4
Deep Silver, YS Net, Neilo, YSNET inc.
Datum vydání hry:
19. 11. 2019
KARTA HRY
6/10

Komentáře