V pirátské hře Sea of Thieves začala desátá sezóna, má být zatím tou největší

novinka  6
Martin Šmíd, 24. 10. 2023 0:17
Fanoušci pirátské dobrodružné hry Sea of Thieves od studia Rare si mohou už několik dní užívat desátou sezónu, pro kterou vývojáři slibují, že bude doposud tou největší a nabídne spoustu nového obsahu a novinek. Více se o desáté sezóně dozvíte níže, kde přikládáme video preview od vývojářů, ale také text z tiskové zprávy. Hra Sea of Thieves je dostupná pro PC a konzole Xbox One a Xbox Series X/S.

Informace z tiskové zprávy

  • Nové možnosti navazování kontaktů - Napříč různými posádkami, časovými zónami, a dokonce platformami mohou gildy spojovat skupiny pirátů s podobnou identitou a cíli, které jsou v případě úspěchu odměněny sdílenými odměnami. Díky funkci Kroniky gildy mohou hráči také zpětně zjistit to, co podnikali ostatní členové během jejich nepřítomnosti. Gildy mají limit 24 členů, přičemž hráč může být členem maximální tří gild.
  • Sdílený postup a odměny - Gilda nejen usnadňuje námořní výpravy s rozšířeným počtem členů posádky, ale je to také nový způsob získávání odměn! Pokud se plavíte na lodi příslušející gildě, přispíváte tím ke sdílené reputaci vašeho spolku. Můžete odemknout odměny zahrnující například speciální oblečení tematicky rozlišené podle rozdílných úloh jednotlivých lodí. Navíc s každým dosaženým 100. levelem kolektivní reputace gildy získáte odznak vylepšující plaketu a reputační kartu gildy.
  • Vylepšování lodí členů gildy - Za gildu se pochopitelně nemůžete plavit bez lodi. Kterýkoli kapitán vlastníci loď ji může dát gildě k dispozici a zvolit si, zda ji mohou používat i ostatní členové, pokud on sám právě nemůže hrát. Dotyčná loď si přitom zachová všechny své úpravy a dekorace.
  • A to není zdaleka vše - I když jsou gildy hlavní „hvězdou“ 10. sezóny, nejsou tím jediným, na co se mohou hráči těšit. Nová aktualizace přináší řadu dalších kvalitativních změn, jako jsou třeba veslové čluny v pestré paletě nových barev a možnost jejich opravy. Výčet novinek říjnové aktualizace tím ovšem nekončí. Desátá sezóna bude přinášet další funkce a prvky po celý zbytek letošního roku. V listopadu můžete očekávat výzvu Skull of Siren Song Voyages, která zahrnuje celoserverový hon za obrovským novým pokladem. V prosinci pak bude následovat aktualizace Safer Seas umožňující nalezení námořních tras bez přerušení.



Zdroj: TZ

Sea of Thieves

xonexsxps5
Microsoft, RARE
Datum vydání hry:
20. 3. 2018
Žánr:
Simulátor, Adventura
KARTA HRY
5/10

Komentáře