Uncharted 3: Drake's Deception informace

novinka  56
Martin Šmíd, 8. 4. 2011 15:46
Uncharted 3: Drake's Deception, asi nejočekávanější hra současnosti mezi majiteli konzole Playstation 3. Poslední číslo Oficiálního Playstation Magazínu přineslo nějaké ty nové informace, tak se na ně můžeme podívat. První, a určitě nejdůležitější informací je, že Nathan se bude po většinu hry pohybovat v arabských dunách Rub' al Khali. Samozřejmě se podívá i jinam (Londýn nebo chrám ztracený v džungli), ale tato lokace bude tou hlavní. Vysvětlení je jednoduché, vývojáři si s pískem opravdu vyhráli, takže budete moci očekávat všechny věci, které byste našli na poušti, jako jsou písečné bouře. Písek rovněž vytváří dynamické prostředí, které se tak bude během hry měnit.

Určitě jste si všimli hlavního záporáka, kterou je starší dáma Katherine Marlowe. Ta je součástí tajemného řádu, který se datuje do doby královny Alžběty I. Kromě ní uvidíme ve třetím dílu i spoustu dalších postav z předchozích her, ale jestli to bude Elena, zatím nechtějí vývojáři prozradit. Dá se s tím ale docela dost počítat. Co se ale týče hlavního hrdiny Nathana Draka, tak ten se naučil od minula spoustu nových útoků na krátkou vzdálenost. Nyní třeba dokáže vzít ze stolu láhev a praštit s ní nepřítele do hlavy.

Vývojáři se pro OPSM zmínili, že Drake's Deception rozhodně není posledním dílem série. Nikdy neplánovali Uncharted jako trilogii. S Nathanem se tak budeme setkávat i po vydání třetího dílu (a pochopitelně připravovaného pokračování na NGP).

A možná úplně ta nejlepší informace na závěr. Sony plánuje Uncharted 3: Drake's Deception přeložit formou titulků do češtiny. Sice to není ještě na 100%, ale šance je tu opravdu vysoká.
Zdroj: n4g + vlastní

Uncharted 3: Drake’s Deception

ps3
Sony, Naughty Dog
Datum vydání hry:
2. 11. 2011
KARTA HRY
10/10

Komentáře