Ubisoft oznámil na E3 hru Just Dance 2015

novinka  2
Martin Šmíd, 12. 6. 2014 14:30
Ubisoft během E3 oznámil i hru Just Dance 2015, která vyjde již 23. října ve verzi pro všechny pohybem ovládané herní platformy. “Letos dostaneme sérii Just Dance na novou úroveň a to především díky rozvoji komunitního hraní v Just Dance 2015 a dále propojením Just Dance a chytrých telephonů pomocí Just Dance Now’’, řekl Jason Altman, hlavní producent. Série Just Dance se od roku 2009 prodalo vice než 50 milionů kopií a stala se tak pop-kulturním fenoménem s fanoušky po celém světě. V loňském roce bylo Just Dance 2014 devátou světově nejprodávanějším videohrou pro všechny platformy. Pokud se chcete o Just Dance 2015 dozvědět více, určitě zamiřte níže do novinky, kde naleznete celou oznamující tiskovou zprávu.

Just Dance 2015
Just Dance 2015 je vyvíjeno v Ubisoft Paris, Ubisoft Reflections, Ubisoft Bukurešť, Ubisoft Púne a přinese více interaktivních prvků a žhavější songy. Zde jsou novinky pro tento rok:

Na světě je více než 100 milionů hráčů Just Dance. V novém Just Dance 2015 je komunita je ještě důležitější vzledem k možnosti komunitně remixovat obsah. Hráči tak mohou sami natáčet jak tancují na písničky takových interpretů jako Ellie Goulding, Pharrell Williams nebo Calvin Harris a sdílet to v rámci hry s ostatními. Komunita poté zvolí favority a vytvoří team. Ten následně zremixuje herní gameplay a zanechá tak ve hře jasnou stopu pro miliony dalších hráčů.

Mezi velmi oblíbené doplňky patří multiplayer mode World Dance Floor, tvorba video sekvencí Autodance a rozšíření o Karaoke jsou připraveny pro zcela novou hru.

Ve více než 40 skladbách si vybere opravdu každý. Tancuj na “Happy” od Pharrella Williamse, “Walk This Way” s Run DMC & Aerosmith nebo vyzkoušej “Holding Out for a Hero” od Bonnie Tyler. Mrkni na seznam skladeb a uvidíš, že nezáleží na tom, jestli máš rád pop, hip-hop nebo rock:

“Happy” by Pharrell Williams
“Problem” by Ariana Grande Ft. Iggy Azalea
“Walk this Way” by Run DMC & Aerosmith
“Summer” by Calvin Harris
“Holding Out for a Hero” by Bonnie Tyler
“Only You (and You Alone)” by The Platters
“The Fox” by Ylvis
“I Love It” by Icona Pop ft. Charli XCX
“Burn” by Ellie Goulding
“Love Me Again” by John Newman“Tetris” by Dancing Bros.

Just Dance Now
Just Dance Now je zajisté nejmobilnější současnou verzí Just Dance, jelikož umožňuje hráčům hrát kdykoli a kdekoli. Hra je streamována na jakoukoli obrazovku připojenou k internetu, zatímco volně dostupná mobilní aplikace změní hráčův chytrý telefon na pohybový ovladač. Díky použití patentované technologie Ubi Bluestar může hrát neomezené množství hráčů najednou a to dokonce s různými datovými připojeními – 2G, 3G, 4G, nebo WiFi.

Postup pro hráče je jednoduchý:
1.Stáhnout aplikaci Just Dance Now na jejich iPhone, iPod touch nebo Android zařízení.
2.Navštívit web JustDanceNow.com z jakékoli obrazovky připojené k internetu.
3.Chytrý telefon se automaticky synchronizuje a můžete začít tancovat!

Just Dance Now umožňuje si zahrát Just Dance kdekoli a kdykoli a to bez použití herní konzole. Takto můžete tancovat na všechny velké hity z Just Dance katalogu. Mobilní aplikace hráčům také umožňuje přímo sledovat své statistiky, vyzívat Facebookové přátele i nahrávat a sdílet vlastní taneční videa.

Zdroj: null

Just Dance 2015

ps4ps3x360wiiwiiuxone
Ubisoft, Ubisoft
Datum vydání hry:
23. 10. 2014
Žánr:
Hudební
KARTA HRY

Komentáře